2777
2789

دختر داییم ۲۱ سالشه خودش دختر خوبیه و از نظر ظاهری هم متوسطه ولی بخاطر شرایط خانوادش خاستگارای چندانی نداره اونام که میان تا شرایطو متوجه میشن میزارن و میرن به هرحال عقل مردم به چشمشونه اینا وضعیت مالی خوبی ندارن حالا مامانش مدام بهش ایراد میگیره و میگه تو بدی تو زشتی تو اخلاقت بده که خاستگار نداری و تو فامیل هم مدام سرکوفت میخوره الان بهم پیام داده میگه میخام با چندین نفر هماهنگ کنم برای خاستگاری نمادین و بعدم جواب منفی بدم یعنی پول بده فقط تماس بگیرن و اینم ردشون کنه حالا بنظرتون اینکارش درسته یا ن چون خودشم شک داره از طرفیم میگه چنین ادمایی رو از کجا پیدا کنم😐

اگه به خواهر دامادم پول میده من خواهر داماد میشم🦦

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جدی نذار همچین کاری بکنه مگه رمانه آخه گندش دربیاد بدتر آبروش میره 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
چه جوری وضعیت مالی خوبی ندارن ولی پول خواستگار نمادین رو میدن

در اون حد که نمیخاد هزینه کنه مثلا ماهی یه تومن برای ی تماس ساده نه اینکه قرار خاستگاری بزارن

به جای این کارها از این موسسه های ازدواج کمک بگیره معرف محلی نمیگما ، این سایت های معتبر که صداسیما هم تو خبر ایناش نشون میده

بره اونجا ثبت نام کنه حتما به نتیجه میرسه میره سر زندگیش

عجب