2777
2789
عنوان

درآمد

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 40 پست
اگه درآمدتون متوسطه چند ماه ریز تمام خرجاتونو بنویس ببین کجاها ولخرجی داشتین  مثلا ما سه ماه ن ...

این.کارم کردیم فایده نداشت:-(

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

همسر منم تو کار آزاده.چون اقتصادمون فلجه همه یه جورایی درگیریم.خداروشکر کن تنت سالمه و یک لقمه نون خلال دارید بخورید و آرامش دارید خداروشکر کن توقعتم بیار پایین از تفریحات و مهمونیتم بزن.ببین چقدر زندگی تون لذت بخش و قشنگ میشه.رو شوهرتم فشار نیار بخاطر چیزای الکی.گناه داره اون همین جوریش درگیر مباحث مالی هست و درگیری فکری داره تو سعی کن آرام جونش باشی و بهش امنیت و عشق و محبت بدی.

منم مثل شما هستم. همه عین همیم

عجب روزگاری شده😳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسر منم تو کار آزاده.چون اقتصادمون فلجه همه یه جورایی درگیریم.خداروشکر کن تنت سالمه و یک لقمه نون خ ...

به خدا از همه چیم زدم لباسم اگه لازم داشته باشم میگم ولش کن ماه بعد ماه بعد،خداروشکر که تنش سالمه کار میکنه خودش خیلی غصه میخوره موهاش داره میریزه از فکر و.خیال:-(

عزیزم ما هم هشت سال ازدواج کرده ام,دو تا بچه دارم.میانگین ماهی یک ونیم تا دو میلیون داریم.از مهمونی و لباسمون میزنیم,ولی خب خودمون بدون هیچ حمایت بیرونی صاحب خونه شدیم,دخترمو مدرسه خوب ثبت نام کردم.من خودم هیچ درامدی ندارم,ولی گاهی خیاطی میکنم و لباس بچه ها رو می دوزم.ولی خب با این هزینه های سرسام اور ادم کم میاره.ولی خیلی خوبه زن هم یه کاری دست و پا کنه

[QUOTE=47189753]عزیزم ما هم هشت سال ازدواج کرده ام,دو تا بچه دارم.میانگین ماهی یک ونیم تا دو میلیون داریم.از مهمونی ...[/QUOTEخیلی دوست دارم درآمد داشته باشم ولی همه جا شده پارتی

[QUOTE=47189753]عزیزم ما هم هشت سال ازدواج کرده ام,دو تا بچه دارم.میانگین ماهی یک ونیم تا دو میلیون ...

منظورم کار خانگی است.جاری من زد تو کار ازاد.پارتی هم نداشتند.در حد ما بودند.الان وضعشون توپه

منظورم کار خانگی است.جاری من زد تو کار ازاد.پارتی هم نداشتند.در حد ما بودند.الان وضعشون توپه

اونم.شانس میخاد

سلام.خب این کاملا امری طبیعی هستش...منم شغلم ازاده..و چون شغلمون فصلی هستش..

مجبوریم شرایط رو حسابی مدیریت کنیم..و با برنامه ریزی و.. بریم جلو.........

همچنین مثلا یکی که تعمیرکار کولر گازی هستش..میره مدرک تعمیر پکیج و شوفاژ هم میگیره

از سازمان فنی حرفه ای..زمستونا به کار پکیج می پردازه..  

در کل در شغل ازاد تنها راهی که میتونه باعث سودرسانی فراوان بشه اینه که 

در کارشون انصاف و انسانیت رو حسابی رعایت کنند..

اینجوری خدا خوب دستشو میگیره و دید مردم و اعتمادشون حسابی جلب میشه

.و خود به خود تبلیغ کاری میشه.از طرفی دلشم ارومه..

وجدانشم اسوده......

خداوند به شما و زندگیتون خیر و برکت دهد..

یا علی

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
سلام.خب این کاملا امری طبیعی هستش...منم شغلم ازاده..و چون شغلمون فصلی هستش.. مجبوریم شرایط رو حسابی ...

ممنونم،کار دولتی خوبه.به نظرم رو همون پولی که دریافت میشه مدیریت میشه ولی آزاد نه اگه این قسط و قرضای لعنتی نباشه ادم کم نمیاره