2777
2789

امروز واسه اولین بار  شوهرم خیلی جدی حرف بچه دار‌شدنو وسط کشید  ینی جوری گفت که انگار مطمئن بود امادست  پدر بشه🙄

دقیقا گفت آذر بعد اینکه برگشتم دیگه به فکر بچمون باشیمو..

حس میکنم اماده نیستم اصلا  حتی به زندگی دونفرمونم  کامل  عادت نکردم چه برسه  به اینکه بخوابم بچهههه داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی؟اگه فکر میکنی شوهرت حرف پدر مادرش الویت هست قطعا جلو گیری کن

نه اصلا بخاطر حرف  پدر مادر و خانواده نمیگه

بیشتر  میخواد یه  ریتمی  به زندگی خودش داده باشه  بنظرم

هنوز خیلی فرصت هست که مطالعه کنید یا سمینار شرکت کنید. ولی حتما قبلش ی مسافرت دو نفره خوب برید

مسافرت که زیاد رفتیم کلاتو این چندسالی که باهم دوست بودیم و نامزد و اینا 

ان شاءالله که خوشبخت بشید عزیز دلمهنوز کوچولوعیباهم صحبت کنید راجبش و براش توضیح بده که چرا مخالفی

ممنونم همچنین❤

اخه اینجور وقتا میگه نه من هستم من حواسم به همه چی هست قرار نیس  همه چیز بچه  گردن تو باشه یا اصن سخت نیس من همیشه  کنارتونم و...

ولی خودم میدونم الان با این سنم  نمیتونم جایگاه مادر داشته باشم