2777
2789
عنوان

زندگی تو استانبول چطوریاس

190 بازدید | 13 پست

از نظر هزینه ها و امکانات و رفاه و اسایش و امنیت؟

تقریبا ماهی چنددلار برای یک نفر هزینه داره ایا میشه اونجا کار پاره وقت به راحتی پیدا کرد یا ن

برای موندن برای درخاست ویزا داد یا روش دیگه ای هس؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرشو نمیدونم ولی کلا مردم خود ترکیه از لحاظ اقتصادی زیاد راضی نیستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

هزینه بالاست

آقاهه میگفت ما هشت نفری تو یه خونه زندگی میکنیم ماهیانه به پول ایران هشتاد میلیون اجاره میدیم

میگفت اوضاع زندگی اینجا خیلی بده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

دختر خاله داماد خالم با یک میلیارد رفت پنج ماه بعد باصفر تومن برگشت

میگفت گاز جیره بندیه یعنی اگه سهمیتو تموم کردی باید چندین برابر بخری

یا میگفت زباله هات اگه از یه حدی بیشتر شد باید جریمه بدی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

از زندگی تو ایران بدتره چون اونا هم یه اقتصاد ورشکسته دارن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اقتصادشون مثل خودمون فلج شده

امنیت از ایران کمتره 

فرهنگشونم بی شباهت به فرهنگ ما ایرانی ها نیست .

حجاب و پوشش آزاده ولی.

ترکیه جنبه تفریحی داره تا اقامتی .

اقامتشم تحصیلی ، شغلی، سرمایه گذاری و...

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

از لحاظ کار زیاد خوب نیست مگر اینکه یه کار خاصی بلد باشی تحصیلات خوبی داشته باشی چون خیلیا می‌رن دنبال کار 

از لحاظ رفاه که بهتر از ایرانه ولی فرهنگشون زیاد فرق نداره 

من ترجیح میدم یا ایران باشم یا یه کشور بهتر 

چون تو ترکیه به اندازه انگلیس پاره میشی ولی فقط یکم بهتر از ایرانه