2777
2789
عنوان

دبه ماستو کوبید تو سرم

387 بازدید | 33 پست

سلام خوبید شوهرم دبه ماست ۴ کیلویی که ۵ کیلو میگیره رو کوبید تو سرم چون حواسم نبود تاریخش گذشته بود خریدم نصفشم خوردم دیگه فروسنده قبول نمیکنه پس بگیره بنظرتون اگه اب بریزم توش ببرم قبول میکنه؟سرم یکم درد میکنه نگران نباشید

خدایی اینا رو جدی میگید ؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی که بخاطر برداشتن یه دبه ماست تاریخ گذشته ، همون دبه رو میزنه تو سرت میگی شوهر؟

بعد روت هم میشه وقتی خودت اشتباهی برداشتی و بازشم کردی آب پر کنی ببری پس بدی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به کسی که بخاطر برداشتن یه دبه ماست تاریخ گذشته ، همون دبه رو میزنه تو سرت میگی شوهر؟بعد روت هم میشه ...

خوب الن رفت بیرون برگرده دوبازه میزنتم برم حداقل پولشو بگیرم اونکه کتک نمیخوره من میخورم 

ببین سال ۹۷ عضو شدی ولی ایا تاپیکت واقعیه؟‌

دقیقا داشتم به این فکر میکردم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم