2777
2789
عنوان

ننه بابای روانی من

240 بازدید | 21 پست

ما جلوی خونمون فضای سبز داریم با خواهرم رو صندلی نشسته بودیم، بعد ما هر شب ۳۰ دقیقه با گربه‌ها بازی می‌کنیم. یکی از گربه‌ها ستون فقراتش شکسته خیلی نگرانشم، بعد یکی از پسرای همسایه دنبال این می‌گشت دیدش پیش ما گفت این چی شده براش داشتم تعریف کردم گفت دامپزشک می‌شناسم گفتم ببرینش حتی ۱ دقیقه هم نشد. بابام من دیده کلی بهم تهمت زد که چرا با پسره حرف زدی پسره مریض جنسی بوده حتما گریم درآوردن. از ورزش اومدیم خونه مامان چهرش شبیه شمر کرده جوابم نمی‌ده می‌گه شما لاتین کار اشتباه کردی بابات عصبیه.

من دیوونه کردم، ۲۳ سالمه چه گهی بخورم از دست اینا آخرش انقدر عصبی شدم با داد و بیداد حرف زدم

خودت و ناراحت نکن 

از نگرانی همچین حرفی زده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پدرت توضیح بده با زبان نرم... همونجوری که واسه ما توضیح دادی...  بعضی والدین سخت گیر هستن. گرچه شما دیگه عاقل و بالغی . حتی به سنی رسیدی که میتونی زندگی مستقل داشته باشی... لعنت به فرهنگمون که دختر تا ازدواج نکنه باید خونه پدر باشه

بعضی پدرمادر ها بچه هارو دیوونه کردن منم خواهرم اینطوریه الان وضعیتش درکت میکنم

رسم دیوونه‌ام کردن.

فقط دلم می‌خواد یا بمی‌رم یا فرار کنم از دست اینا.

ما تهران غرب هم می‌شینیم، آدم نمی‌تونه دو دقیقه از دست اینا در آسایش باشه.

عقایدشون مال زمان قاجاره

تهمت می‌زنه بهم.اصلا من آدمم ۲۳ سالمه درسته؟

دیگه پدرمادرا سن بچهاشون مهم نیست براشون ۴۰ساله ام بچه میبینن 

خب کار بابا غلط بودش در مورد تهمت 

میتونست بگه فقط مراقب باشید با هرکسی هم صحبت نشید 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

برای پدرت توضیح بده با زبان نرم... همونجوری که واسه ما توضیح دادی... بعضی والدین سخت گیر هستن. گرچه ...

توضیح دادم،  گفت بشین سرجات توجیه نکن، بهت می‌گم کارت بده نکن، دیگه قاطی کردم

برای پدرت توضیح بده با زبان نرم... همونجوری که واسه ما توضیح دادی... بعضی والدین سخت گیر هستن. گرچه ...

واقعا لعنت به فرهنگ مزخرفمون

من فقط می‌خوام از دست اینا راحت شم،انقدر ازشون دور شم فقط تلفنی در ارتباط باشم

نه ۲۳ سالمه

دانشگاه نرفتی؟بنظرم تنها راهه که بری دانشگاه شهر دیگه پیششون نباشی میگن دوری و دوستی هرچی کمتز پیششون باشی بیشتر دلشون برات تنگ میشه شاید خوب رفتار کنن و توام اعصابت پیششون خراب نباشه

خواننده خاموش از سال ۹۶
دانشگاه نرفتی؟بنظرم تنها راهه که بری دانشگاه شهر دیگه پیششون نباشی میگن دوری و دوستی هرچی کمتز پیششو ...

چرا دانشجو‌ام اتفاقا خوابگاهی‌ام، فردا دارم می‌رم خوابگاه