2821
2789
عنوان

من افسرده شدم😭🥲😭

245 بازدید | 13 پست

دارم دیوونه میشم…چهار ماهه پدرم فوت شده اولاش حالم خیلی بد بود بعدش کم کم خوب شدم ..ولی دنیا برام خیلی بی ارزش شده به خودکشی فکر‌میکنم احساس پوچی میکنم گوشه گیر شدم الان نیم ساعته بی دلیل زدم زیر گریه ..کسی و‌ندارم باهاش دردو دل کنم😭هیچی خوشحالم نمیکنه همش نا امیدم..برام دعا کنین حالم خوب بشه…چیکار کنم اصلا😭

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

بچه ام🥺🥺

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

بمیرم برا دلت من خودم خیلی از این اتفاق میترسم ولی قوی باش همه یروزی میمیرن ولی تو باید زندگی کنی

قبولش کردم ولی نمیدونم چجوری حالمو خوب کنم نمیشه 😭

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

به فارسی منظورتون معنیشه؟

شما افسرده نشدی داری دوره سوگواری طی می‌کنی تا به پذیرش برسی زمان می‌بره به خودت فرصت بده

دوره سوگواری گذروندم 🥲اصلا نمیدونم دلیلش چیه

شایدم اینه نمیدونم نمیدونم

به فارسی منظورتون معنیشه؟

سلام گلم بله 

روزانه دو جز معنای فارسی و ۲۰۰۰ ذکر الله غفور

هم قرآن و هم ذکرها باید طوری خونده بشه که گوشت صدای شما رو بشنوه

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز