2777
2789
عنوان

زندگی شمام کسل کننده شده ایا

110 بازدید | 20 پست

چندسال پیش انگارشور وشوق بیشتری تو دل مردم بود اما جدیدا انگار زندگی کسل شده مردم انگار سردهستن 

خیابونا شلوغه اماانگار هیشکی نیست 

ارتباط شمام بااطرافینتون مثل قبل نیست دیگه؟

دلیلش چیه؟

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

دقیقا دقیقااااا

هیچی دیگه خوش نمیگذرههههه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه و دلیلشم فقط پول نیس(ما خودمون تحت فشاریم از بی پولی و اصلا موافق این شرایط نیستم) ولی امثال ماها اونموقع هم بی پول بودیم ولی حسو حالمون اصلا اینطور نبود هرکیو میبینی همه ناراحت افسرده حتی کسایی ک پولدارن تو اقوام دوستان بازم حالشون خوب نیس

منم از یکنواختی و تنهایی و بی کسی خسته شدم ....حگخداهم که قربونش برم خیلی بالطفه ، نه پدرومادری، نه خانواده ای و نه حتی بچه ای بهم داده که سرم گرم باشه ...حالا که جوونم حال و روزم اینه وای بحال پیری که باید توتنهایی و سکوت بمیرم😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه والا ....ما پول داریم ولی دل خوش و شادی نداریم ....

ما هم داریم دل خوش نداریم دقیقا 

ولی ما دقیقا زمانی ب پول رسیدیم ک دیگه اون شوق رو نداریم 

حالا هرجی من ماشین مدل بالا ی فلان وسیله رو بخرم حال نمیکنم چون وقتی میخواستم نبود

راستش من فک میکنم ب سن و سال ربط داره..همون قدیما هم آدم بزرگا حوصله زیاد نداشتن...اونی که عاشق مهمونی و گردش بوده افراد سن پایین هستن

مام چون خودمون بزرگ شدیم و خیلی چیزا دیگه برامون فرق کرده، فک می‌کنیم همه چی عوض شده 

عوض نشده فقط معیارها متفاوت‌تر شده

مثلاً ی دختر ۱۴»۱۵ساله ب فکر درس و تفریح با دوستانه..همین الانش

ولی ی دختر ۲۵ ساله در تلاش برای آینده 

همون قدیما هم مادرا حوصله نداشتن پا به پای بچه‌ها برن و بیان