2777
2789
عنوان

امروز طلا خریدم

347 بازدید | 12 پست

امروز ۴ میلیون طلا خریدم و متاسفانه همش رفت توی ضرر برای اینه بتونم پولم رو در بیارم باید کارمزد بدم موقع خرید اصلا فکرش نکردم 

نه پیشنهاد میکنم نه کلاهبردارم فقط یه خواهش ازتون دارم لطفا برای اینکه بتونم یکمی از اون ضرر رو جبران کنم لطفا وارد شید و یه ثبت نام کنید و کد دعوتم رو بزنید 

نه پولی میخاد نه چیزی ولی اصلا نخرید چون کارمزد اش خیلی بیشتر از چیزی هست که واریز کردید تقریبا ۱ چهارمش ضرره لطفا فقط چند نفر وارد شید و ثبت نام کنید بتونم یکمی از ضرر ش رو بردارم

هر کی وارد شد بگه که واقعا ازش تشکر کنم و بعد از چند نفر تایپک رو ببندم

کد دعوت

ZwzrwSzv

اسم برنامه طلاسی 

طلایی ضررش بالاست ؟ آخه طلای دست دوم کارمزدش کمترین جا پنج درصده اونوقت طلایی یک درصده 

بهتر نیست از طلای دست دوم ؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میخواستم بخرم ازش جدی اشتباهه؟

نگاه خیلی بدم نیست ولی پیشنهاد نمی کنم بنظرم میلی بهتره چون ۲۰ تا کارمزد رایگان داره یعنی تا ۲۰ بار میتونی کارمزد ندی 

بابا طلا رو فرتی نباید ورود کنی فرتی خروج کنی باید تحلیل بلد باشیشوهر من دو تا دو میلیون سود گرفته ا ...

همین طلاسی؟

آخه من خودم دوره دیدم گفتن برش دارید تا چند روز میره بالا تا کارمزد بیشتر میخاد

طلایی ضررش بالاست ؟ آخه طلای دست دوم کارمزدش کمترین جا پنج درصده اونوقت طلایی یک درصده بهتر نیست از ...

بعدم طلاسی میزنه ۲ درصد ولی کجاش دو درصده من ۴ میلیون گذاشتم ۷۰۰و خورده ای کارمزد میخاد

عیار‌ کارمزدش یک در هزاراز طلاسی کمترِ.من شوهرم‌خودش تحلیل تکنیکال تدریس میکنهشاید اپاده ورود به باز ...

خب مشکل اینجاست من پولمو ریختم و الان پول کارمزد ندارم باید صبر کنم چند تا آدم دعوت کنم بتونم حداقل یه ذره از ضررش نه ۷۰۰ و خورده ای 

اگه میتونی لطفا کمکم کن بعدم سایتش پاک کن که حداقل ۴۰ تومن از ضررش کمتر بشه 

عیار‌ کارمزدش یک در هزاراز طلاسی کمترِ.من شوهرم‌خودش تحلیل تکنیکال تدریس میکنهشاید اپاده ورود به باز ...

فقط ثبت نام نه پول واریز کن به شرکت شون نه چیزی فقط  یه ثبت نام کن با کد دعوتم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻