2777
2789

بچها دوستم ترازش 6600 شده امسال و خیلی امید داشت ک فوریت رو دعوت به مصاحبه میشه الان نشده.... 

خیلی ناراحته اونموقع ک جواب ها اومد فکر کردم ک حتما قبول شده اما دیروز زنگ زد کلی گریه گریه که دعوت نشدم، بهش گفتم آزاد رو هم انتخاب رشته کن انشالله قبول میشی الان حتی به آزاد پرستاری و اتاق عمل و مامایی هم امیدوار نیست،شما موردی رو سراغ دارین ک با این تراز آزاد قبول شده باشه یکم بهش امیدواری بدم خیلی حالش بده یکم دلداری بهش بدم. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم ک دعوت شدم نیرو انتظامی. با تراز متوسط

من خودمم علاقه ندارم به خاطر همین انتخاب نکردم. دانشگاه هایی ک مصاحبه داشتن 

خیلی امید به پرستاری و مامایی و اتاق عمل آزاد تیپ 3 داشت ولی الان حالش داااغون

چی بگم والا.  من با تراز ۸۵۰۰ دعوت شدم.  یعنی بالایی هاشو نمیارم. بالایی هاشم شهریه پرداز اینا بود

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

چی بگم والا. من با تراز ۸۵۰۰ دعوت شدم. یعنی بالایی هاشو نمیارم. بالایی هاشم شهریه پرداز اینا بود

این سواله منم هست اگه به مصاحبه دعوت شیم یعنی بالایی هاشو قبول نشدیم؟

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
چی بگم والا. من با تراز ۸۵۰۰ دعوت شدم. یعنی بالایی هاشو نمیارم. بالایی هاشم شهریه پرداز اینا بود

اصلا بر چه اساسی دعوت به مصاحبه میکنن قبلیا رو بررسی کردن یا مصاحبه دارهارو فقط بررسی کردن؟؟؟

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

نه این ربطی نداره تو یه کانالی میخوندم ک فقط الان رشته های مصاحبه دار رو بررسی کردن براتون

اصلا بر چه اساسی دعوت به مصاحبه میکنن قبلیا رو بررسی کردن یا مصاحبه دارهارو فقط بررسی کردن؟؟؟

نمیدونم والا.  از بیشتری ها شنیدم ک میگن ب معنی عدم قبولی در رشته های بالاتر هست دعوت شدن ب مصاحبه. 

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.