2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

159 بازدید | 19 پست

شما بعد چند وقت تونستین با خانواده شوهرتون کنار بیاید ؟ 

من الان ۶ ماهه ازدواج کردم آدمای خیلی بدی نیستن اما بازم دخالت‌های خودشون رو دارن یا مثلاً بعضی وقتا تیکه هاشون رو میپرونن

شوهرم خیلی وابستس به خانوادش و روشون حساسه 

برادر کوچیکش هرکاری که داشته باشه شوهر من انجام میده ، پدر شوهرم بعضی وقتا تو کارایی که می‌خوایم انجام بدیم دخالت می‌کنه مثل خرید خونه 

رفت و آمدهاشون زیاده برای ناهار و شام خیلی نمیان ولی مثلا شب ساعت یازده میان تا دو سه میمونن 

خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول مشکلی نداشتیم چون از خداشون بود من عروسشون بشم مادر شوهر ندارم البته خواهر شوهرامم دوتاشون سن ...

ایشالا که همیشه باهم خوب باشین 🩷 منم خواهر شوهر ندارم به جاش جاری دارم بدتر از خواهر شوهر 

عزیزم پدر و مادرها برکت خونه ان 

این که دخالت میکنن بستگی به مدیریت خودت و همسرت داره وگرنه حرف ضد و نقیض رو هر کسی میزنه حتی خانواده خود شما 

تمرکزت رو بزار رو این که با همسرت یک دل بشید و خودتون زندگیتونو پیش ببرید احارام بزرگترا هم سرجاش میمونه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

اول به خودت بگو شوهر من یه اسم کوچیک داره دنبال یه اسم خانوادگی

همیشه اینا باهمن پس خانوادش ازش جدا نمیشه 

ولی خودت اگه اذیتی با سیاست مدیریت کن 

چندبار که رفتی زود برگرد بگو ببخشید من عادت دارم زود بخوابم

جواب تیکه هاشونم یه لبخند یا سکوت باشه تا بفهمن چیزی بهت آسیب نمیزنه

بعد دو سه سال عادی میشه اگر شوهرت همراهی میکنه یکم حد و حدود مشخص کنیدالبته که پسرای ایرانی اکثرا بچ ...

آفرین 

بارها سر این موضوع دعوامون شده که همه چی رو برای مامانش تعریف می‌کنه