2777
2789
عنوان

پرخاشگری کودک 5

230 بازدید | 30 پست

خیلی جیغ میکشه امسال رفته پیش دبستانی هرروز وقتی میاد تاچندساعت فقط جیغ میکشه ازدستش دیوونه شدم چی کارکنم کی دیگ میخواد خوب بشه ازوقتی بدنیالومد نااروم بود تاشش ماهگیش‌کولیک داشت بعدشم لجباز بخداکم آوردم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچم شش ساله همینه دیوونم کرده ازربس داد میزنه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همین جور راه میره جیغ میزنه تو خونه ؟🫥

یه موضوع بی ربط روپیش میکشه مثلا میگه من همین حالابستنی میخوام میگم مامان الان نمیشه انقدر جیغ میکشه که سردرد بگیرم یامیگ بروبرام آب بیار میگم خودت بروازتوی یخچال بردارآخه همیشه که من نباید بیارم انقدجیغ میکشه که من تسلیم میشم دلم میخواست بچه منم کمی به من محبت میکرد قدردانم بود دلم میشکنه وقتی میبینم من همیشه بهش محبت میکنم ولی بچم همش باداد وفریاد واین که دوستت ندارم جوابمو میده

یه موضوع بی ربط روپیش میکشه مثلا میگه من همین حالابستنی میخوام میگم مامان الان نمیشه انقدر جیغ میکشه ...

عادتش دادی عزیزم . احتمالا اهل تنبیه و دعوا نبودی . پیشش ابهت نداری . ببخشید ولی روت پر رو شده . تا بزرگتر نشده که توی سن نوجوونی همین قدرشم نتونی جمع کنی با یه مشاور درست و حسابی مشورت کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عادتش دادی عزیزم . احتمالا اهل تنبیه و دعوا نبودی . پیشش ابهت نداری . ببخشید ولی روت پر رو شده . تا ...

آره میخواد همیشه حرف حرف خودش باشه منم خیلی ساده ام 

باید ببریدش پیش روانشناس. خواهر منم همینجوری بود همش تو خونه جیغ میکشید و  اسباب بازیاشو پرت میکرد. الان چند ماهی هست میبریمش کلینیک روانشناسی مهرگلاب خیلی خیلی پرخاشگریش کمتر شده. واقعا راضی ایم ازشون خیلیم کادر خوش برخورد و حرفه ای دارن

عزیزم بچت خوب شد هی نفس میکشید؟؟ دهتر منم ی حالتیه شبیه اه کشیدن یا خمیاره کوتاه 

س بار دکتر بردم میگن چیری نیس ولی الان ۲ هفته ست تموم نمیشه 

بعد از الرژیش ب پرنده ک ی ماه بیشتر دارو خورد و سرفه شدید داشت و بینیش هم حسابی کیپه 

عزیزم بچت خوب شد هی نفس میکشید؟؟ دهتر منم ی حالتیه شبیه اه کشیدن یا خمیاره کوتاه س بار دکتر بردم میگ ...

دخترمن تاحالاچندباراین طورشده بعدمثلا یک ماه این طوره بعدخوب میشه دکتربردم گفت یه نوع تیکه ولی بزرگ بشن خوب میشن انشالله

دخترمن تاحالاچندباراین طورشده بعدمثلا یک ماه این طوره بعدخوب میشه دکتربردم گفت یه نوع تیکه ولی بزرگ ...

پارسال دوبار اینطکری شد ولی دو سه روز 

الان خیلی طولانی شده د. هفته هست 

واسه شما چقدر طول میکشید ؟ علتشو نفهمیدی ؟ چیکار کردی زود خوب شخ؟

بعد دکتر چی بردی؟ 

من متخصص اطفال بردم 

یعنی اول سرفه داشت واسه مریضیش بردم بعد ک دارو میخورد اونطوری شد دو روز بود خوب شد دوباره شروع شد الان دو هفته ست اینطوره 

و هنوزم بخاطر الرژیش دارو میخوره و بینیش کیپه 

هر دقیقه دقت کردم ی تنفس میگیره واسه بچه شما چی 

بعد دکتر چی بردی؟ من متخصص اطفال بردم یعنی اول سرفه داشت واسه مریضیش بردم بعد ک دارو میخورد اونطوری ...

من پارسال دخترم سرماخورد خیلی بددوباره این نفس کشیدنش که مثل آه بود تادوماه باهاش بودقبلشم یکباردیگ این طورشدوتاسه ماه این جوری نفس عمیق میکشید وخودش کم کم قطع شد هردکتری میبردم ازدکترریه گرفته تادکتر اعصاب ومتخصص اطفال همه گفتن چیزخاصی نیست وبی توجهی کنید تاخودش خوب بشه واصلا هم به بچه نگید چرااین طوری نفس میکشی یااین که آروم نفس بکش که اوضاعش بدترمیشه منم بی توجهی کردم وخوب شدکاش دیگ سراغش نیادالانم وقتی ازچیزی ناراحت بشه یاعصبانی بشه میادسراغش😭 برای این مشکل دخترم تاپیکهانوشتم