برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه موضوع بی ربط روپیش میکشه مثلا میگه من همین حالابستنی میخوام میگم مامان الان نمیشه انقدر جیغ میکشه که سردرد بگیرم یامیگ بروبرام آب بیار میگم خودت بروازتوی یخچال بردارآخه همیشه که من نباید بیارم انقدجیغ میکشه که من تسلیم میشم دلم میخواست بچه منم کمی به من محبت میکرد قدردانم بود دلم میشکنه وقتی میبینم من همیشه بهش محبت میکنم ولی بچم همش باداد وفریاد واین که دوستت ندارم جوابمو میده
یه موضوع بی ربط روپیش میکشه مثلا میگه من همین حالابستنی میخوام میگم مامان الان نمیشه انقدر جیغ میکشه ...
عادتش دادی عزیزم . احتمالا اهل تنبیه و دعوا نبودی . پیشش ابهت نداری . ببخشید ولی روت پر رو شده . تا بزرگتر نشده که توی سن نوجوونی همین قدرشم نتونی جمع کنی با یه مشاور درست و حسابی مشورت کن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بعد دکتر چی بردی؟ من متخصص اطفال بردم یعنی اول سرفه داشت واسه مریضیش بردم بعد ک دارو میخورد اونطوری ...
من پارسال دخترم سرماخورد خیلی بددوباره این نفس کشیدنش که مثل آه بود تادوماه باهاش بودقبلشم یکباردیگ این طورشدوتاسه ماه این جوری نفس عمیق میکشید وخودش کم کم قطع شد هردکتری میبردم ازدکترریه گرفته تادکتر اعصاب ومتخصص اطفال همه گفتن چیزخاصی نیست وبی توجهی کنید تاخودش خوب بشه واصلا هم به بچه نگید چرااین طوری نفس میکشی یااین که آروم نفس بکش که اوضاعش بدترمیشه منم بی توجهی کردم وخوب شدکاش دیگ سراغش نیادالانم وقتی ازچیزی ناراحت بشه یاعصبانی بشه میادسراغش😭 برای این مشکل دخترم تاپیکهانوشتم