2777
2789

مادربزرگم و داییام و مامانم قرار بود امروز برن خونه مادربزرگم 

دیشب قرار گذاشتیم بریم اونجا جمع شیم 

الان شوهرم خودشو انداخته از دیشب خواب بوده تا الان پا نمیشه میگه حالم بده 😑 

بعد میگم چته خب میگه دارم ادا بازی در میارم تا آخر عمر میخوام دراز بکشم😑

مامانم ساعت ۲ زنگ زد گفته ساعت ۴ اینا میایم الان من چی بگم بگم شوهرم خودشو زده به مریضی 

اگه خونه مامان خودش بود که سریع پا میشد پ انرژی الان برامن مریض شده خودشو زده به خواب 

اعصابمو بهم میریزه 

هروقت خونه مامانم یا مامانبزرگم میریم میکه خستم فلانم همیشه حالش اونروز بده یا خوابش میاد باید تو اتاق بخوابه 

خونه مامان خودش همچین انرژی داره بگو بخند همش راه میره نمیشینه یجا 😑

حالم ازش بهم میخوره دیگه بخدا تا نیم ساعت دیگه پا نشه حاضر میشم با بچم میرم همینحا ولش میکنم هر غلطی میخواد بکنه

تو هم وقتی خواستین برین خونه مادرش خودتو بزن به مریضی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم وقتی خواستین برین خونه مادرش خودتو بزن به مریضی

تقصیر منه که انقد مراعاتشو میکنم میگم کم میبینشون بزار ببینه 

بعد مادرشوهرم بمن میگه خیلی زشته بخوای از خانوادش دورش کنی😏😑😑

خودت تنهابروچندباربری خودش ازاین کارش دست میکشه خونه مادرشم نرو

بخدا خستم کرده 

یسری دیگه رفته بودیم ۱ ساعت هنوز نشده بود بم میگه حالم بده پاشو بریم پاشو بریم محلش نمیدادم دفعه ۵ م گفت پاشو بریم منم گفتم یبار دیگه بگی پاشو بریم اومدم خونه مامانت نیم ساعته میگم پاشو بریم پاشو بریم دیگه هیچی نگف ک پاشو بریم جلو همه باد کرد که مادربزرگم یواشکی گف چرا باد کرده از حرفی چیزی از ما ناراحته خاک تو سرش همیشه ابرو ادمو میبره

الان که بگو تو مریضی نیا بقیه رو مریض میکنی خودتو بچت برین و خوش بگذرونید ولی یه بار بد جبران کن این ...

بعد من خودمو به مریضی بزنم دعوا راه میندازه که تو میخوای منو از خانوادم حدا کنی حالم داره ا زندگی باهاش بهم میخوره

بخدا خستم کرده یسری دیگه رفته بودیم ۱ ساعت هنوز نشده بود بم میگه حالم بده پاشو بریم پاشو بریم محلش ن ...

منم شوهرم همینطوربود مامانم میگفت باماچ مشکلی داره منم روزهایی ک سرکاربود میرفتم خونه بابام تا خودش خسته شدازرفتارش