2777
2789

واقعاً آدما خیلی عجیبن یه بار برای همیشه بیایید یاد بگیریم که اگه یکی کاری رو برامون کرد نگیم خوب به من چه اون کارو نمیکردی من که نگفتم بیایید یاد بگیریم اگه یکی یه ذره مهربون بود دلیل نمیشه پر رو شیم اگه یکی به کمکتون نیاز داشت بی توجه از کنارش نگذریم آدما بازیچه دست ما نیستن قلب اگه بشکنه دیگه خوب نمیشه ،‌با بداخلاقی و بی توجهی جذاب نمی شید تهش برای طرف مقابلتون می میرید و دیگه اون شمارو به چشم یه غریبه میبینه و صمیمیت جاشو به بی توجهی  میده ، دیر پیام جواب دادن کار شاخی نیس طرف مقابل هم آدمه و بعد یه مدت ازتون دور میشه ، مجازی کردن زندگی خصوصی هیچوقت پایان خوشی نداره ، نظر مردم همیشه هست فرقی نمیکنه کی باشی ، حرفای ما اثرشون از جای زخم گلوله بدتره زخم گلوله خوب میشه ولی اثر بعضی حرفا هیچوقت خوب نمیشه بیایید قبل حرف زدن فکر کنیم ، زندگی خصوصی مردم به ما ربطی نداره با سوال کردن بی مورد طرفو ناراحت نکنیم طرف خودش واقعیت رو می‌دونه لازم نیست دوباره بشنوه ، همه از.دموکراسی میگیم ولی خودمون بدترین دیکتاتوریم اگه روزی بچه دار شدین به حرفای بچه تون گوش بدین نظرشو بپرسین ، تنها خانواده ست که همیشه برات میمونه دوست پسر/دختر میرن حتی اگه عاشقش باشی ، همیشه اولویت اول زندگی خودتون باشین بقیه فراموشتون میکنن و در سعی کنین همیشه مهربون باشین و در آخر به قول هیچکس این جاذبه نیست که زمین رو نگه داشته پوله......

ببخشید اگه طولانی بود دوس داشتم کامل چیزای که خودم دوس دارم بشنوم رو گفته باشم

🎯🤍☝️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خقخق

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست