2777
2789
عنوان

طلاق با بچه دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست
خوشم‌میاد تو زندگی قبلی روز خوش نداشتن هنوز دل از این یکی نکنده دنبال کیس بعدی هستن همین ازدواج های ...

بچه نیستم که ازدواج هول هولکی کنم الان من پرم از تجربه ولی فقط گفتم شانسشو دارم یا نه خاستم بدونم از اطرافیانتون کسی بوده که با بچه ازدواج کنه و خوشبخت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفت که وضعش خونه پدرش خوب نیست ما وضعیتش رو نمیدونیم پس بهتره دلش رو نشکنیم

من گفتم ازدواج نکنه ؟

میگم تو رو خدا این سری هول هولکی ازدواج نکن 

فکر کن بعدا ازدواج کن بزار تلخی این ازدواج از ذهنت پاک شه با فکر درست و ذهن باز به ازدواج فکر کن 

نتیجه ی ازدواح های بدون فکر یا یه عمر سوختن و ساختنه یا طلاق دو سال خونه پدرش سختی بکشه بهتره یه عمر مجبور به تحمل یه ازدواج دیگه باشه 

بچه نیستم که ازدواج هول هولکی کنم الان من پرم از تجربه ولی فقط گفتم شانسشو دارم یا نه خاستم بدونم از ...

چرا نداشته باشید 

امیدوارم این بار از تجربه هاتون استفاده کنید و درست انتخاب کنید 

گیر ادم نفهم که وسط راه نارو بزنه نیفتید و زندگی خوبی در انتظارتون باشه  

ولی تو رو خدا عجله نکنید 

وضعش خرابه دخترمم رو هم نمیخاد

نه بابا دخترت رو نگه دار.یه حرفه ای هم یاد بگیر مثل خیاطی یا آرایشگری مشغول به کار شو.زود هم تو فکر ازدواج مجدد نباش.صبر کن این صبره که باعث موفقیت آدم ها میشه هرچند اولش برات خیلی سخت و سنگینه اما روزهای خوب کم کم فرا میرسه

چرا نداشته باشید امیدوارم این بار از تجربه هاتون استفاده کنید و درست انتخاب کنید گیر ادم نفهم که وسط ...

ممنون از دعای قشنگتون نه عمرا عجله نمیکنم ایشالا خدا خودش همه رو عاقبت بخیر کنه

نه بابا دخترت رو نگه دار.یه حرفه ای هم یاد بگیر مثل خیاطی یا آرایشگری مشغول به کار شو.زود هم تو فکر ...

نه زود نمیخام ولی در کل گفتم چون یه عمر تنهایی عذاب اوره واقعا ولی میترسم دخترم رو کسی قبول نکنه

خوشم‌میاد تو زندگی قبلی روز خوش نداشتن هنوز دل از این یکی نکنده دنبال کیس بعدی هستن همین ازدواج های ...

اینجوری صحبت نکنید.همه ی انسانها احساسات دارن.احساس یک زن در این شرایط اینقدر جریحه داره که دلش میخواد یه جوری با ازدواج مجدد تلافی کنه.اما کلیت صحبت شما رو قبول دارم اینکه استارتر بخواد هول هولکی ازدواج مجدد داشته باشه تا از شوهر سابقش انتقام بگیره اصلا کار درستی نیست.ولی بهتره منظورمون رو با کلمات بهتری به مخاطب برسونیم.ببخشید که ریپلایت کردم.من کلیت حرف شما رو قبول دارم ولی لحن گفتن سوءتفاهم ایجاد میکنه

ممنون از دعای قشنگتون نه عمرا عجله نمیکنم ایشالا خدا خودش همه رو عاقبت بخیر کنه

به امید خدا الهی همه ی دختر ها و پسرهامون همیشه خوش و سلامت باشن تلخی و جدایی نیاد تو زندگی هاشون 

نه زود نمیخام ولی در کل گفتم چون یه عمر تنهایی عذاب اوره واقعا ولی میترسم دخترم رو کسی قبول نکنه

به خدا روزی بیاد که کیف کنی تو زندگیت دخترت بزرگ میشه و مونس میشه برات انشاالله یه مرد خوب که لیاقتت رو داشته باشه میاد تو زندگیت فقط به فکر استقلال مالی باش فعلا حرفه یاد بگیر و برو سر کار.

اینجوری صحبت نکنید.همه ی انسانها احساسات دارن.احساس یک زن در این شرایط اینقدر جریحه داره که دلش میخو ...

بله درسته گفتید ولی بخدا حرص میخورم از دستشون 

نزدیکم بودن دوتا هم حواله پس گردنشون میکردم 

البته استاتر این تاپیک که بنده ی خدا اصلا مقصر نیست نادونی و بی معرفتی از سمت همسرش بوده اما اینکه فکر میکنه نمیتونه ازدواج کنه و هنوز جدا نشده میخواد خودشو بندلزه تو دردسر رو نمیفمم امثال استاتر چون طعم تلخ جدایی رو چشیدن نباید عجله کنن وبرای زندگی بعدی بیشتر فکر کنن