2777
2789
عنوان

شوهرم میگه میخوام خودمو بکشم

729 بازدید | 29 پست

۲۰ سال زندگی میکنیم . اینقدر اذیتم کرده که روانی شدم بارها قهر کردم خانوادم مجبورم کردن بر گردم اونم پرو تر شد و بیشتر اذیت کرد . چند وقت پیشم قهر کردم وسایلم جمع گفتم شاید معذرت خواهی کنه نکرد و کلیم فحشم داد . منم رفتم مهریه رو اجرا گزاشتم . باز رفته به خوانوادم گفته بیاین راصیش کنین اونام چند روز مخ منو خوردن  صبح بهش پیام دادم گفتم اگه بر گردم به اجبار خانوادست و خودمو میکشم 

دیگه کلی پیام داد که اره من مقصرم و ..... حالا هم قصد دارم خودمو بکشم چون در حق تو زیاد ظلم کردم 

بنظرتون راست میگه 

من چکار کنم ؟

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20سال زمان زیادیه 

مردی ک این همه مدت درست نشده دیگه نمیشع درستش کرد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه داری یا ن تا برای نظر دادن دستم باز باشه

اره یه پسر ۱۶ ساله 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

داره مظلوم نمایی میکنه که گولت بزنه چون میدونی تو دختر ساده لوحی هستی 

امیدوارم بهش نشون بدی که ساده لوح خودشه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
20سال زمان زیادیه مردی ک این همه مدت درست نشده دیگه نمیشع درستش کرد

خودشم گفته تو پیامش که من هیچ وقت درست نمیشم و این همه مدت در حق تو و بچم ظلم کردم 

داره مظلوم نمایی میکنه که گولت بزنه چون میدونی تو دختر ساده لوحی هستی امیدوارم بهش نشون بدی که ساده ...

اره فکر میکنم . چون میدونه من هیچ دلی ندارم

خودشم گفته تو پیامش که من هیچ وقت درست نمیشم و این همه مدت در حق تو و بچم ظلم کردم

خدایا کیارو پدر کردی تو این دنیا 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️