2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن منم درگیر شدم از همسرم گرفتم بزنی بهتر

امروز چقد سایت پر شده از این بحث خیلی معذرت میخام من زیاد سر در نمیارم ولی میخام بپرسم ک همسرتون با یکی دیگه رابطه داشته ک ب شما هم انتقال داده ؟

ایرانیش میگن خوب نیس خارجیشم پرسیدم ۱۸ تومنه 🤦

چند ظرفیتی؟؟؟اشکال نداره ارزش داره یکی مث من حساس باشه هردوسالی یه بار میخواد آزمایش بده همون پولو یه جا میدیم واسه واکسن 

امروز چقد سایت پر شده از این بحث خیلی معذرت میخام من زیاد سر در نمیارم ولی میخام بپرسم ک همسرتون با ...

شک نکن چون اینقدر عوضی بازی درآورده ببین بیماریش رو پنهان کرده بعد عقد دیدم مشروب میفروشه فاحشه ام رد و بدل ن

میکنه نور علی نور

چند ظرفیتی؟؟؟اشکال نداره ارزش داره یکی مث من حساس باشه هردوسالی یه بار میخواد آزمایش بده همون پولو ی ...

9 ظرفیتی بهترینش ۱۸ تومن رفتم از یه داروخونه معتبر تو تهران پرسیدم

شک نکن چون اینقدر عوضی بازی درآورده ببین بیماریش رو پنهان کرده بعد عقد دیدم مشروب میفروشه فاحشه ام ر ...

عزیزم خدا الهی کمکت کنه یا همسرت سر ب راه بشه یا هم از زندگیت بره ... خودتم زودتر درمان بشی 💙

امروز چقد سایت پر شده از این بحث خیلی معذرت میخام من زیاد سر در نمیارم ولی میخام بپرسم ک همسرتون با ...

ربطی نداره من خودم مجردم ولی این ویروس انقد راحت منتقل میشه میترسم الان ۱۵ سالی هست که استخر نرفتم ، سرویس عمومی نمیرم ، از لیزر هم حتی منتقل میشه