2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میخوام بزنم اولا گیر نمیاد دوما خیلی گرونه حتی میترسم دسشویی عمومی یا خونه کسی برم یا حتی لباس ...

واقعا خیلی ترسناکه من کارشناس ازمایشگاهم انقد اچ پی وی مثبت داریم که نگو حتی اچ آی وی مثبت هم خیلی زیاد شده اصلا از وقتی تو ازمایشگاه کار میکنم روانی شدم

تو خوبه تهرانی من توی یه شهرستان کوچیکم فک نکنم اصلا داشته باشن دماشم باید حفظ بشه نمیشه از تهران سف ...

برو مرکز هلال احمر شهرتون احتمالا داشته باشه

اچ پی وی فقط از رابطه منتقل میشه چون ویروس باید زنده باشه و به بدن ورود کنه تا بتونه به حیاتش اونجا ...

برا پسرا هم واکسنو بزنیم؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا خیلی ترسناکه من کارشناس ازمایشگاهم انقد اچ پی وی مثبت داریم که نگو حتی اچ آی وی مثبت هم خیلی ز ...

مراقب خودت باش عزیزم. کارت خیلی حساسه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برا پسرا هم واکسنو بزنیم؟؟

من میزنم البته آقایون ممکنه دچار مشکل نشن ولی بشدت میتوننن ناقل باشن 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
من میزنم البته آقایون ممکنه دچار مشکل نشن ولی بشدت میتوننن ناقل باشن

بهترین سن برای تزریق پسرا و دخترا چنده؟

بهترین سن برای تزریق پسرا و دخترا چنده؟

۱۵ تا ۲۵ قبل از اولین رابطه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.