2777
2789
عنوان

شما با یه ادم شکاک بددهن بدبین ادامه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شمارو میشناسم تو تاپیک قبلی پیام دادیم الا خوبین باهم؟ من یکسره استوریای تیکه دار میذاره ...

عع اره راست میگی من هواسم به نام کاربریت نبود 

خوبیم نمیگم بده دوسم داره ولی کافیه عصبی بشه هرچی از دهنش در بیاد میگه شک نداره بهم اون سری هم توضیح دادم میشه شک رو درست کرد 

ولی ت ک جداشدی دیگه برنگرد ب اعصاب خوردیش نمی ارزه توام استوری هاشو نبین انقد فراموشش کن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الانم ک کاتیم یه جور اتیشم میزنه همش طعنه و کنایه اخه به چه گناهی

گناهت اینه که هنوز شمارشو داری یا فالوش میکنی و اینستاشو چک میکنی!! اگه کات کردین که دیگه باید همه‌جوره باهاش قطع ارتباط کنی که اذیت نشی ! 

حتی اگ دوسشم داشته باشی؟

عزیزم ادم با خود شیطان هم یه مدت دوست باشه به هر حال دلبستگی و وابستگی پیش میاد!! دوست داشتن اصلا اصلا دلیل خوبی برای ادامه دادن با ادم اشتباهی نیست ! حتی اگه اون ادم همسر، خواهر ، برادر ، پدر یا مادرت باشه!❤️

عع اره راست میگی من هواسم به نام کاربریت نبود خوبیم نمیگم بده دوسم داره ولی کافیه عصبی بشه هرچی از د ...

شک این ادم درست بشو نیست یهو استوری میذاره امان از ذات خراب یا زیبا بود اما حیف ک نقابش افتاد مگ چیکارر کردم این حرفارو میزنی اون ولم کرده خودشم استوری طعنه میذاره

گناهت اینه که هنوز شمارشو داری یا فالوش میکنی و اینستاشو چک میکنی!! اگه کات کردین که دیگه باید همه‌ج ...

کاش یکیو داشتم میزد تو سرم شماره و عکساشو پاک میکرد خیلی ضعیفم

کاش یکیو داشتم میزد تو سرم شماره و عکساشو پاک میکرد خیلی ضعیفم

نه عزیزم خودت از همه قویتری که تونستی کات کنی و ۴۰ روز دوام اوردی ...مطمین باش بعد از اینم میتونی فقط پاشو تو یه عملیات انتحاری تند تند هم شماره وعکساشو پاک کن 

شک این ادم درست بشو نیست یهو استوری میذاره امان از ذات خراب یا زیبا بود اما حیف ک نقابش افتاد مگ چیک ...

اون دیوونس اصلا خودتو اذیت نکن استوری هاشو نبین انفالوش کن خواهش میکنم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اون دیوونس اصلا خودتو اذیت نکن استوری هاشو نبین انفالوش کن خواهش میکنم

من یه استوری گذاشتم ریپلای کرده من از دست تو فرار کردم روانی جانمو برداشتم فرار کردم یه همچین چیزی گفته بود من وقتی رفت خیلی حالم بد شد از کاراش قرص خوردم اون الان به من میگ روانی کارای اشتباه خودشو نمیبینه

من یه استوری گذاشتم ریپلای کرده من از دست تو فرار کردم روانی جانمو برداشتم فرار کردم یه همچین چیزی گ ...

اشتباهت اینه هنوز پیگیرشی ولکن تروخدا