2777
2789
عنوان

شما با یه ادم شکاک بددهن بدبین ادامه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
اشتباهت اینه هنوز پیگیرشی ولکن تروخدا

صبح رفتم اخرین تلاشمو بکنم رفتم دم مغازش عین خیالش نبود داشت فیلم نگاه میکرد میگفت از دست توعه روانی راحت شدم منو میگفت میگفت بدون تو خیلی ارامش دارم

صبح رفتم اخرین تلاشمو بکنم رفتم دم مغازش عین خیالش نبود داشت فیلم نگاه میکرد میگفت از دست توعه روانی ...

تو دیوونه ای دختر مث خودمی هعییی نامزد منم همینه بی لیاقتی دیروز مچشو گرفتم که خیانتم کرده بم حالم بدهههه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چیکار کردی

هیچی خانوادش بام حرف زدن 

جلو همه ازم معذرت خواهی کرد و گفت اشتباه کرده پشیمونه بخشیدم ولی دلم ک آروم نیست😮‍💨

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️