2777
2789

یه ماهه یه خون خریدیم. من خیلی الکی به همسرم فشار آوردم چون از بلاتکلیفی خسته شده بودم. اونم بیچاره حرفمو گوش داد 

الان خونه آسانسورش کار نمیکنه. مستاجرش خیلی درب و داغونش کرده. تو این مدتم 50 میلیونم تو طلاها که فروختیم خونه خریدیم ضرر کردیم درحالی که قیمت خونه ها عوض نشده. همسرم خیلی ناراحته بروز نمیده اما میدونم که حسش اینه اگه یه ما هم من دندون رو جیگر گذاشته بودم  خونه بهتری میگرفتیم. تازه سه ماه بعد من میخوام دائمی ساکن شم.

الان عذاب وجدان داره خفه م میکنه که اینطوری باعث ضرر شدم آخرم خونه بدی گرفتیم. طفلی یه ماهه  سردرد داره عجله کردم، خیلی پشیمونم. کاش بمیرم

ببین خونه خریدن هیچ وقت ضرر کردن نیست،آسانسور که باید هر ماه سرویس بشه و درس میشه،یه دستی به خونم بک ...

والا چی بگم. ما نهایتا یه سال میشینیم. 

آسانسورم درست کردن ولی چون همه پولشو ندادن فعلا نمیذارن کسی استفاده کنه. فقط از این میسوزم که یه ماه صبر میکردم این طفلی انقد اذیت و آزار نمیشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید خونه هیچ وقت ضرر نیست منتظر اگه بمونی که مردا راضی بشن هیچ چی گیرت نمیاد خدا رو شکر کن اون مشک ...

به خدا بهش میگم اینارو. ولی انقد میگکه که عذاب وجدان گرفتم اگه یه ماه دیرتر خریده بودیم با توجه به قیمت طلا ها الان خونه بهتری میگرفتیم.

به خدا بهش میگم اینارو. ولی انقد میگکه که عذاب وجدان گرفتم اگه یه ماه دیرتر خریده بودیم با توجه به ق ...

به روی مبارک نیار. دو سال دیگه که دید اگه نخریده بود دیگه نمیشد ممنونت میشه. 

من بار اول که خونه خریدم تا اینجا رفتیم تو قسط. یه خونه نقلی ۶۸ متری . هزار جور وام گرفته بودم طلاهام رو فروخته بودم از مامانم و داییم هم قرض کرده بودم. دوتایی کار میکردیم ماهی ۵۰۰ تومن می‌گرفتیم ۵۰ میموند خرجی بقیه اش وام. یه بچه کوچیک هم داشتیم. 

سال ۸۶ بود تا حالا چن بار خونه عوض کردم ولی هرچی فکر میکنم اگه اون خونه رو نگرفته بودم دیگه با این گرونی هیچ وقت خونه دار نمیشدم

به روی مبارک نیار. دو سال دیگه که دید اگه نخریده بود دیگه نمیشد ممنونت میشه. من بار اول که خونه خرید ...

ما از ترس قرض رفتیم سراغ مسکن مهر و الان قرضی نداریم، خونه خوبه، دلبازه. اما یکم رسیدگی میخواد. اگه یه ماه صبور بویم خونه ای میگرفتیم که رسیدگی هم نمیخاست. خلاصه خریدم تموم شده. نمیدونم چحوری خودمو و بنده خدا شوهرمو دلداریم بدم که دیگه تموم شد.  فوقش یه سال میشینیم با همین قیمت میفروشیم

ما از ترس قرض رفتیم سراغ مسکن مهر و الان قرضی نداریم، خونه خوبه، دلبازه. اما یکم رسیدگی میخواد. اگه ...

هیچ چی هی بگو خدا رو شکر خونه گرفتیم الحمدلله خونه خودمونه کلید میندازیم گیریم تو صابخونه چیزی نمیگه دلمون نملرزه وسایل خراب نمیشه. به مرور اونم متوجه میشه

هیچ چی هی بگو خدا رو شکر خونه گرفتیم الحمدلله خونه خودمونه کلید میندازیم گیریم تو صابخونه چیزی نمیگه ...

آره واقعا آدم باید به داشته ها فکر کنه. دیگه تموم شده. هر چی خودمونو بیشتر مقصر بدونیم بیشتر اذیت میشیم. درست نمیشه که.

مرسی عزیزم