2777
2789

من توبه کردم الان انقد دلم پره از کسی که بودم از گذشته ای که دارم احساس میکنم تا در توانم هیت میخوام گریه کنم سبک شم بلکه اون روزا یادم برن😔قربون خدا برم ازین ناراحتم چرا تا الان اینهمه بهم خوبی کردو من چشامو بستم روش

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه قطره ی ارزشمند دنیا اول اشک از خوف و عشق خدا ،دوم قطره خون شهید سوم عرق کارگر ، تو اولی رو داری 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
همین که توبه واقعی کردی و نمیخوای برگردی ینی بخشیده شدی

میخوام انقد گریه کنم انقد که بفهمم اشک چشام تموم شده انقدی که به خودم ظلم کردم

عزیزم حالت خیلی حال قشنگیهدوست داشتی نماز استغفار بخونبه بدیات فکر نکن خواستی فکر کنی فقط تو بغل خدا ...

دیشب خوندم😔پشیمونم از ته ته دلم

الان اینو میگی فردا از نو شروع میکنی..حتما پریودی الان

به خداوندی خدا نه سرمم بره برنمیگردم😔به زندگی قبلیم 

چه حال خوبی به حالت غبطه میخورم برای منم دعا کن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

خدا به همه بندهاش خوبی میکنه بعضیا ی زره دیر تر که درس بگیرن بعضیا زود این ماییم که کم صبریم 

به قول رضا مارمولک تنها خداست که اند رفاقت اند بخشش و اند بیخیال شدنه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
سه قطره ی ارزشمند دنیا اول اشک از خوف و عشق خدا ،دوم قطره خون شهید سوم عرق کارگر ، تو اولی رو داری

خدا فرزنداتونو حفظ کنه 😔مادری کردید برام آرومم کردید

میخوام انقد گریه کنم انقد که بفهمم اشک چشام تموم شده انقدی که به خودم ظلم کردم

عزیزم🥲❤️

برا منم دعا کن الان حتما با این دل شکستت خیلی عزیزی پیش خدا

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702