2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یا کسی که بتونه سوالمو جواب بده😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حال خوبی به حالت غبطه میخورم برای منم دعا کن

دعاتون میکنم برای خودتون و خانوادتون😔دعا کنید پشیمونیم قبول باشه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
خوش بحالت چقدر دوست داشته که برگشتی منم دعا کنتازشم اینکه از خودت بدت میاد کتر شیطانه اصلن نگاران نب ...

دعات میکنم جانم😔

دعاتون میکنم برای خودتون و خانوادتون😔دعا کنید پشیمونیم قبول باشه

ممنون عزیزم،  حتما قبول شک نکن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
خدا به همه بندهاش خوبی میکنه بعضیا ی زره دیر تر که درس بگیرن بعضیا زود این ماییم که کم صبریم به قول ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

رحمت خدا اونقدر بزرگ سعی بکنیم ذهنمون نمی‌تونه اون مقدار از رحمتش رو درک کنه خود خدا گفته من شما را حتی اگه هزار بار توبه بشکنید و باز برگردین می‌بخشم ولی خود شیطانه که با گفتن این حرفا که من خیلی گناه کردم من خیلی کار اشتباه کردم من خیلی آدم بدی بودم شما را از خدا دور می‌کنه و بهتون حس ناامیدی میده در واقعیت پشیمونی کارساز و سازنده است که شما به واسطه اون پشیمونی خودتون رو تغییر بدین و اون احساس نارضایتی که از خود قلبتون داشتین باعث بشه که یه من جدید به وجود بیارید که این من جدید در واقعیت اشتباهات قبلیش رو اصلاح کرده باشه اما اگر این ناامیدی باعث دورتر شدن از خدا باشه ناامیدی مناسبی نیست و چیزیه که در واقعیت خود شیطان داره به شما القا می‌کنه همین که شما تونستین به این مرحله برسین که از کار گذشته‌تون پشیمون باشین خودش خیلیه و من تحسینتون می‌کنم امیدوارم که خدا در پناه رحمت و کرم خودش روز به روز بیشتر کمکتون کنه🌸🌸🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دنیا همینه بیایم اشتباه کنیم و پشیمون بشیم ولی تکرارش نکنیم تجربع باشه برامون تو هم اینجور شدی خدا دوست داشته و داره حتما هم بخشیده شدی چون پشیمونی درس بگیر از اینا و ادامه بده ان شاءالله عاقبت بخیر باشیم ان شاءالله بتونیم از این بازی دنیا و زندگانی پیروز دربیایم🤍

رحمت خدا اونقدر بزرگ سعی بکنیم ذهنمون نمی‌تونه اون مقدار از رحمتش رو درک کنه خود خدا گفته من شما را ...

نه من پشیمونم از گذشتم و از خودم و از ظلم هایی که به خدا کردم از رحمت الهی نا امید نیستم😔انقدی غرق گناه بودم که انگار الان بیدار شدم میگم خدایا چقد من رو برگردوندم ازت😔

همین پشیمونی یعنی توبه و خدا از حق الله و حق النفس میگذره بابت توبه ات که البته حتما باید جبران هم بکنی یعنی حق الله رو به جا بیاری ، حق النفس رو هم رو خودت کار کنی و خودت رو از نظر معنوی بکشی بالا طبق خواسته و دین خدا ... این وسط اگه تاوانی هم بخوای بدی به هر حال گاهی کارهایی که میکنیم نتیجه داره و محبوریم تحمل کنیم که هنین تحمل هم باز به خودسازی کمک میکنه

اما اگه حق الناس گردنته اون فرق داره بخشش دست خدا نیست ، باید رضایت طرف رو جلب کنی حلالیت بگیری اگه دسترسی نداری یا شر میشه یا حلال نمیکنه باید روزانه به جاش صدقه ای بدی صدقه الزاما پول نیست گرچه شاملشه ، و از خدا بخوای دلش رو نرم کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه من پشیمونم از گذشتم و از خودم و از ظلم هایی که به خدا کردم از رحمت الهی نا امید نیستم😔انقدی غرق ...

چقدر این بازگشت حس قشنگ و خوبی داره و چقدر خدا شما رو دوست داشته که دستتونو گرفته خودش برتون گردونده🌸🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
همین پشیمونی یعنی توبه و خدا از حق الله و حق النفس میگذره بابت توبه ات که البته حتما باید جبران هم ب ...

به اون داغون بودنه و جال خراب و ته خط رسیدم تاوانم پس دادم الان انگار فقط دلم میخواد خدا بغلشو باز کنه برم بشینم دستشو بکشه رو سرم 😔

چقدر این بازگشت حس قشنگ و خوبی داره و چقدر خدا شما رو دوست داشته که دستتونو گرفته خودش برتون گردونده ...

من ضرر گردمو اون معتمد بازاره😔