2777
2789

سلام دوستان من میخوام یه گروه چالش سی روزه ثبت برنامه روزانه توی تلگرام بزنم ،اگر تمایل دارین که حور داشته باشین لطفا بهم اعلام کنید 

من ی گروه عضوم تو تلگرام همینجوریه 

بالای ۲۰۰ نفر هر روز گزارش میدن 

صبا ۵ صب حاضری میزنن

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا لینکش رو بهم بدین

https://t.me/+OCHC5vosdg00MDQ0 اینه کپی کن تو تل بزن 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

من یک دوره ی چهل روزه داخل یک گروه برنامه ریزی بودم و عالی بود برام ،از روز قبل برنامه مون رو مینوشتیم و داخل گروه میذاشتیم و فردا میدونستیم باید چه کارهایی رو انجام بدیم زمان های تلف شده رو کم میکردیم و بازدهی خیلی خیلی عالی بود 

خیلیم عالی🤩

اتفاقا از دیروز شروع کردم 

شکر گذاری برنامه روز رو ساعت ۶ صبح مینویسم هفت و نیم میرم باشگاه و ...

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

اتفاقا از دیروز شروع کردم شکر گذاری برنامه روز رو ساعت ۶ صبح مینویسم هفت و نیم میرم باشگاه و ...

خیلی عالیه ،نوشتن واقعا به آدم نظم میده وقتی که گروهی انجام بدیم خیلی بهتر هم جواب میده از تجربه های هم استفاده میکنیم و تکرارش باعث میشه درصد خطامون کم بشه