2777
2789

ما باهم دوستیم 

دوسال میشه

و اوایل واقعا واقعا جون میداد همه کاری برام میکرد منظور از اوایل یسال اولش بود خیلی پایم بود خیلی خوب بوداز لحاظ مالی خانواده من بهتر بود و این مشکلم بود ولی بنده خدا ۱۵ساعت میرفت سرکار که جبران کنه برام سرکار گشنش میشد سادویجی چیزی نمیخرید بخوره میگفت دوست دارم تورو ببرم رستوران

از بس من شرط و شروط و شل کن سفت کن و‌تهدید کردم که میرم اگه فلان‌کارو‌نکنی دیگه ترس از دست دادنمو‌ندارع الان

یبار دیگه تو تهدیدا نترسید

دیگه وقتی از صدجا بلاکش کرذم نیومد نازکشی

تغییر کرد و یمدت میگفت دیگه حسی به تو و هیچی ندارم  منم گریه و زاری که تو تغییر کردی 

حالا برعکس شده 

من برا رابطمون به این در و اون در میزنم 

تا ناراحتیم پیش میاد بجای اینکه درستش کنه بغلم کنه میگه الان تموم بشه بهتره اینه که بعدا طلاق بگیریم 

من واقعا دوستش دارم خیلی پسر خوبیه 

ولی چیکار کنم بهم بی حس شده 

نه اینکه بی حس ها مثلا دیگه منتمو نمیکشه

ولی وقتی خوشحالم و حالم خوبه اونم باهام خوبه رفته سربازی برگشته بهش گفتم سوغاتی یاذت نره ها برام کلی چیزی اورده ولی شاد نیس

چیکار کنم

من کارم شده هروز گریه

راه حل بذین وقتی حرمتا شکسته وقتی قبح رفتن ریخته شده چه غلطی باید کرد اون موقعه بچه بودم بی تجربه نمیفهمیذم چیا میگم الان چیکار کنم

من حتی دعا نویس به دهنم رسیده چون بدون اون خودکشی کنم راه تره تا زنذگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از خانوما فک میکنن با این بازیا اقایون علاقشون بیشتر میشه و این اوج بی سیاستیه

بهتره برین پیش مشاور و مشکلتون رو حل کنین اقایون با تهدید سرد میشن

با سیاست تمام در دسترس نباشین و علاقتونو نشون بدین اینجوری بهتره

یکم وابستگی ت رو کم کن ازش..تا زنگ نزده و پیگیرت نشده تو اصلا زنگ نزن و پیگیرش نشو..بزار یکم خودشو پیدا کنه و با خودش کنار بیاد..حرف بدی هم نمیزنه اگر نمیتونه باهات کنار بیاد الان جدا بشید بهتره تا بعد طلاق بگیری