2777
2789
من آزمایشات قبل از بارداری رو انجام دادم tsh 4.1 بود دکتر بهم لووتیروکسین داد. بعد باردار شدم همچنان ...

نه دو که خوبه  یعنی قرصها کم کاری تیروئیدتو کنترل کرده بودن ، بعدم یه چیزی ، دکتر به من گفت پرکاری باعث سقط نمیشه، و اینکه دوست من کم کاری داشت و تمام دوران بارداریش رو قرص مصرف میکرد و هیچ مشکلی ایجاد نشد براش

تلاطم های امواج جدائی ،زده کاشونمو صد تکه کرده
من آزمایشات قبل از بارداری رو انجام دادم tsh 4.1 بود دکتر بهم لووتیروکسین داد. بعد باردار شدم همچنان ...

ببین اصلا پرکاری و کم کاری مشکلی ایجاد نمیکنن، من مشکلم التهاب تیروئیده که باید براش کورتن مصرف کنم و ازون نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماهه گلو درد داشتم فکر میکردم سرماخوردگیه و نمیتونم قرصی بخورم حتی به دکتر زنان هم گفتم گفت ...

منم دقیقا با این علائم و درد شدید حنجره و گرفتگی صدا شروع شد پنجاه روز پردنیزولون خوردم و سلکسیب و پراپرانولول چون تپش قلب شدید داشتم چند بار بستری شدم و بهم اکسیژن وصل کردن بلد اون دوره ی پنجاه روزه تیروییدم کمکار شد الان شش ماهه درگیرشم دکتر غدد بهم دارو نمیده میگه باید بدنت تنظیمش کنا ممکنه دوباره بره بالا اگه لووتیروکسین بخوری .ولی نگران نباش خیلیا تو همون هشت هفته کامل خوب میشن انشالله شما هم زودتر سلامتیتو بدست بیاری عزیزم برای خودت و نی نیت صدقه بزار برای منم دعا کن این ماه دیگه باردار بشم 😣

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

من esr 48بود بعد خوردن پردنیزولون 7شد ولی الان tshام هشته 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
 فرشته جون سه تا دکتر غدد رفتم خیلی درگیرش بودم ، آخریش گفت اگه مصرف کنی ممکنه برای جنین ضرر دا ...

من برات پرسیدم گلم

دکترمون گفت حتما داروتو عوض کنی!

عوارض داره واسه جنین

داروی جایگزین زیاده،ولی اگر شدید باشه التهاب باید مصرف کنه

IVF  انجام دادی؟؟؟

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
منم دقیقا با این علائم و درد شدید حنجره و گرفتگی صدا شروع شد پنجاه روز پردنیزولون خوردم و سلکسیب و پ ...

وای چقدر اذیت شدی، منم تپش قلب شدید دارم و پروپانولول داده روزی یه دونه، اون موقع که اینطوری شدی باردار بودی؟ دکتر بهم گفت بعدش احتمالا یه دوره کم کاری تیروئید ایجاد میشه، esr من خیلی بالا بود 77 بود پس خیلی اوضام بده    

امیدوارم خیلی زود و بدون هیچ مشکلی نی نی دار بشی

من برات پرسیدم گلم دکترمون گفت حتما داروتو عوض کنی! عوارض داره واسه جنین داروی جایگزین زیاده،ولی ...

ممنون عزیزم، التهاب شدیده ولی هر دو دکتر غدد اینو تجویز کردن، نه طبیعی باردار شدم این مشکل برای ivf ایجاد میشه مگه؟

وای چقدر اذیت شدی، منم تپش قلب شدید دارم و پروپانولول داده روزی یه دونه، اون موقع که اینطوری شدی بار ...

به من روزی ۶ پروپرانولول ۴۰  با متی مازول ۵ روزی ۴ ،ضربان قلبتون چقد بوده؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ممنون عزیزم، التهاب شدیده ولی هر دو دکتر غدد اینو تجویز کردن، نه طبیعی باردار شدم این مشکل برای ivf ...

اره اصولا تو اینجور افراد بیشتر میشه

خواهش میکنم گلم

ایشالا ک زودتر خوب بشی❤

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
به من روزی ۶ پروپرانولول ۴۰  با متی مازول ۵ روزی ۴ ،ضربان قلبتون چقد بوده؟

120 بود همش تپش قلب دارم پروپانولول 20 روزی یه دونه داده، اصلا متی مازول نداده و فقط همون پردنیزولون  5  روزی دو تا

120 بود همش تپش قلب دارم پروپانولول 20 روزی یه دونه داده، اصلا متی مازول نداده و فقط همون پردنیزولون ...

اهان پس ضربانت کمتر از منه ،روزی یه پروپرانولول رو من تاثیر نداره،پردینزولون داروی خیلی عوارض داری نیست برای حساسیت به پسر ۳ ماهه من داد دکتر آلرژیست

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان پسرم ۱۹ ماهشه عارضه ای براش نمونده

اهان پس ضربانت کمتر از منه ،روزی یه پروپرانولول رو من تاثیر نداره،پردینزولون داروی خیلی عوارض داری ن ...

جدی میگین؟ خداروشکر ممنونم ایشالا پسرتون همیشه سلامت باشه

جدی میگین؟ خداروشکر ممنونم ایشالا پسرتون همیشه سلامت باشه

مرسی گلم