2777
2789

من آرتریت روماتویید دارم و بیشتر از ۱۰ ساله که پردنیزولون مصرف میکنم.  روزی یکی. دکتر غریب دوست که یکی از بهترینهای روماتولوژی در ایران هستند دکترم هستن. پیش از بارداری با ایشون مشورت کردم و ایشون گفتن این قرص در رده c قرار داره و در دوران بارداری و شیردهی هیچ مشکلی برای جنین و مادر ایجاد نمیکنه. 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه/نخواد و تو بگی آره تمومه
سلام.من مشکل سیستم ایمنی داشتم و از اول تا پایان بارداری روزی یه دونه خوردم.الان پسرم دو سال و سه ما ...

سلام شیما جان منم مشکل ایمنی دارم و این قرص رو میخورم و همچنین سرم ای وی ای جی تزریق شد ماه اول ولی ظاهرا بازم بارداری م نا موفق هست امروز که رفتم سونو گفت ساک هست ولی جنین نیست 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شیما جان منم مشکل ایمنی دارم و این قرص رو میخورم و همچنین سرم ای وی ای جی تزریق شد ماه اول ولی ...

من روزی دو تا هپارین هم میزدم + یکدونه اسپرین.شما ازمایش apca دادید؟عددش چند بود؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
من روزی دو تا هپارین هم میزدم + یکدونه اسپرین.شما ازمایش apca دادید؟عددش چند بود؟

به من گفتن نیازی به تزریق ندارم و همون اسپرین کافیه ولی من بازم چون میخواستم هیچ کوتاهی نشه از دکترم خواستم که برام بنویسه اونم برام انوکسپارین نوشت روزی یکی تزریق میکردم ولی با تمام مصرف قرص ها و سرم و امپول بازم توقف رشد کرده و باید سقط بشه نمیدونم چیکار کنم ؟ شما از قبل بارداری برای این مشکل ایمنی قرص خاصی مصرف میکردین ؟ 

آزمایش apca نه ندادم مربوط به چی میشه این آزمایش ؟ چرا برای من ننوشتن پس؟ راستی دکتر شما کی بود 

به من گفتن نیازی به تزریق ندارم و همون اسپرین کافیه ولی من بازم چون میخواستم هیچ کوتاهی نشه از دکترم ...

من از زمان اقدام  برای بارداری روزی  نصف قرص پرد نیزولون می خوردم که با شروع بارداری یکی خوردم 

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
آزمایش apca نه ندادم مربوط به چی میشه این آزمایش ؟ چرا برای من ننوشتن پس؟ راستی دکتر شما کی بود  ...

این یه ازمایش هست که هم از شما هم از همسرتون نمونه می گیرند که ببیند خون طما تا چه حد با خون همسرتون سازگار هست.اگه عددش کم باشه یه سری راهکارها داره

آزمایش apca نه ندادم مربوط به چی میشه این آزمایش ؟ چرا برای من ننوشتن پس؟ راستی دکتر شما کی بود  ...

من اصفهان هستم و دکتر ایمنی ام دکتر شرکت بود و دکتر زنانم دکتر لباف

من ٦ ساله به خاطر نقص ايمني كورتون ميخورم اونم با دوز ٢٥ تا ١٠ ميلي گرم،٣٤ سالمه!الان ميخوام اقدام كنم براي بارداري اما داروم خيلي عوارض داره براي جنين!بخوام قطع هم بكنم فلج ميشم و دست و پاهام بي حس ميشه،توروخدا يكي كمكم كنه بدونم بايد چيكار كنم😭😭😭

من آرتریت روماتویید دارم و بیشتر از ۱۰ ساله که پردنیزولون مصرف میکنم.  روزی یکی. دکتر غریب دوست ...

سلام دوست عزیز میشه بدونم شما چه علایمی داشتی که متوجه شدی آرتوروئیت روماتوئید دارید؟وآیا شما بااین بیماری راحت باردارشدید؟