الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم التهاب تیرویید داشتم و پردنیزولون داد نگران نباش عزیزم بعضی از خانمای باردار که مشکلات ایمنی دارن تا سه ماهگی میخورن مخصوصا وقتی ivf انجام میدن داروتو بخور بدون نگرانی عوارض التهاب تیرویید بیشتره
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
سلام.من مشکل سیستم ایمنی داشتم و از اول تا پایان بارداری روزی یه دونه خوردم.الان پسرم دو سال و سه ماهشه و هیچ مشکلی رراش پیش نیومد
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
دکتر غدد رفتی؟ اخه این دارو کورتون داره! اصلا واست خوب نیست!!!واقعیتش من ندیدم واسه تیروئید بدن پ ...
فرشته جون سه تا دکتر غدد رفتم خیلی درگیرش بودم ، آخریش گفت اگه مصرف کنی ممکنه برای جنین ضرر داشته باشه ولی الان چاره ای نیست، اگرم میخوای سقط کن و شش ماه بعد دوباره اقدام کن این دیگه خیلی برام عجیب بود
باریکلا به دکترت چون معمولا دکترا میزارن سه چهار تا بچه از آدم سقط بشه بعد این دارو رو میدن بهش. ن ...
یک ماهه گلو درد داشتم فکر میکردم سرماخوردگیه و نمیتونم قرصی بخورم حتی به دکتر زنان هم گفتم گفت فقط آب نمک برای گلوت استفاده کن، بعد که شدیدتر شد و دکتر زنان هم آزمایش کامل نوشت توش مشخص شد که tsh خیلی پایینه، بعد دکتر غدد رفتم آزمایش کاملتر نوشت و پرکاری شدید رو نشون داد بعد دکتر غدد بعدی که رفتم آزمایش esr هم که مربوط به التهابه رو نوشت اونو که انجام دادم مشخص شد پرکاری تیروئیدم دلیلش التهاب غده تیروئیده که به خاطر یه ویروس ایجاد میشه حتی ممکنه ویروس سرماخوردگی باشه
یک ماهه گلو درد داشتم فکر میکردم سرماخوردگیه و نمیتونم قرصی بخورم حتی به دکتر زنان هم گفتم گفت ...
من آزمایشات قبل از بارداری رو انجام دادم tsh 4.1 بود دکتر بهم لووتیروکسین داد. بعد باردار شدم همچنان میخوردم روزی نصف قرص بجز جمعه ها آخرین آزمایشم tsh شده بود 2، و همچنان قرصو میخوردم تا یه ماه بعدش. به نظرتون میشه تبدیل به پرکاری شده تیروییدم؟ خییلی اومده پایین که بچه م سقط شد؟