2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 24 پست

من اشتباه کردم ماشین صفر و گرون خریدم

نه اینکه رانندگیم بد باشه نه من کلن از ۱۸ سالگی میروونم و دست فرمونم عالیه 

ولی کلن به این نتیجه رسیدم ماشین سرمایه نیست

و‌ ایکاش کوییک میخریدم

و باقی پولمو طلا میخریدم

ارهشوهرمم میگه صفر نگیر

بستگی داره  رانندگیت چطور باشه..یکی از خواهرای من ازاول صفر خرید. دوساله یه خط روماشین نیفتاده.. چون حواس جمع وزرنگه.ولی اون خواهرم خیلی گیجه به زحمت گواهینامه گرفت. اونم ماشین صفرخرید هفته اول در ماشینو به فناداد..

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون که می تونین ماشین بگیرین من فکر کنم همیشه در حسرت ماشین بمونم هر چی کار می کنم نمی تون ...

میشه عزیزم، میگیری 

من دوستم با ۱۵۰ تومن گرفت، بدن نیست

ولی من اتوبوسی میرم سر کار الان

سنم زیاده۴۱

امروز میتونین ماشین کوئیک ثبت نام کنین

۳۸۴ تومن پول میخواد ، سه ماهه هم تحویل میدن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بستگی داره رانندگیت چطور باشه..یکی از خواهرای من ازاول صفر خرید. دوساله یه خط روماشین نیفتاده.. چون ...

والا من خیلی محتاطم

ولی باید چند وقت تمرینی بشینم

احتیاط زیادیم اعصاب بقیه رو خورد میکنه

اصلا نمی دونم چجوری راننده ای بشم زیاد ننشستم

ولی راحت گواهینامه گرفتم

والا من خیلی محتاطمولی باید چند وقت تمرینی بشینماحتیاط زیادیم اعصاب بقیه رو خورد میکنهاصلا نمی دونم ...

اگر زمان زیادی از گرفتن گواهینامت گذشته..اگه میتونی چندجلسه برو کلاس آزاد...هم تسلطط زیاد میشه وهم اعتماد بنفست زیاد میشه.دیگه ترستم میریزه..بعد ازچندوقت رانندگی میشه مثل راه رفتن توی خیابون...اینقدر عادی وراحت

پارسا پسرمامان😍
اگر زمان زیادی از گرفتن گواهینامت گذشته..اگه میتونی چندجلسه برو کلاس آزاد...هم تسلطط زیاد میشه وهم ا ...

باشه عزیزم 

ممنون

اره برم چند جلسه آزاد خیلی خوب میشه، میرم 

خوش به حالتون که می تونین ماشین بگیرین من فکر کنم همیشه در حسرت ماشین بمونم هر چی کار می کنم نمی تون ...

این چه حرفیه ؟ شماکه شاغلی بروروحقوقت درخواست وام بده هرمبلغی بهت دادن بازبذاروام بگیربانک دگه پیش فروش شرکت کن تاموقع تحویل بقیه پول ماشینم جورمیکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من یه پراید گرفتم ۱۴۰ ملیون اونم از وام خونگی پول برداشتم 

خودم شاغل نیستم قسطش ۶ تومنه ماهی

شوهرم میده