2777
2789
عنوان

سلام مامانا دارین چاشت درست میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 152 پست

ساعت ۶ بیدار شدم صبحانه عدسی دخترم رو ۷ دادم یذره خورد 

پسرمم دیدم سرما داره گفتم بخوابه ببرمش دکتر اوایل هفته انرژیم فولهام به سه شنبه که میرسم افت میکنم هم ببرم و بیارم کارهای خونه رو برسم ناهار بزارم واقعا خستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالها بود کلمه‌ی چاشت رو‌نشنیده بودم، بنظرم از صبحانه خیلی قشنگتره

اخه چاشت، انگار حس میکنم به دوران قاجار برگشتیم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دقیقا منم خیلی دوسش دارم 😂😂

پدربزرگم همیشه می‌گفت چاشت هیچ وقت کلمه صبحانه به کار نمی‌برد خدا رحمتش کنه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
بچه ی من کلاس اولیه برای سه تا زنگ تفریح خوراکی میذارم ولی معمولا یکیشو میخوره فعلا که عادت نکرده به ...

تا آخر سال درگیری برو فشار بیار مدرسه کلاسشون عوض کن ما که پارسال پدرمون دراومد قشنگ میگم پدرمون دراومد به معنای واقعی دراومد

معلم یه سره جیغ بنفش می‌کشید و یه سری ویس گذاشته بود که دکتر گفته لال میشم اینقدر شماها منو اذیت میکنید نگم چقدر این معلم دردسر ساز شد از من بهت نصیحت برو و کلاسشون عوض کن

خب باید بزارم ببره مهد دخترم ساعت ۸باید مهد باشه تازه الان باید لباساشو اتو کنم چون حساسه 😂😂

آخه ما به صبحانه میگیم صبحانه

چاشت مال ساعت 10 به بعده😅

سفره ی صبحانه خونه ما ساعت 6 باز میشه

7 هم جمع میشه 

ساعت۵و۱۰دقیقهپاشدم نماز خوندم شد۵و۲۰دقیقه سیب زمنی ابپز شب قبل پخته بودم اوردم بیرون از یخچال رنده کردم ی تخم مرغ شکستم نمک و زردچوبه و پوداویشن زدم مخلوط کردم روغن داغ شد سرخشون کردم باسس کچاپ براش گذاشتم توظرف یه سیب درختی و کمی مغزبادام زمینی و نخودکشمش هم برد

خدایا شکرت