2777
2789
عنوان

درد شدید معده که به قلب میزنه

232 بازدید | 14 پست

نمیتونم نفس‌ بشکم خود معدم شدید درد می‌کنه شربت ملین خوردم فاموتدین هم تازه خوردم اصلا نمیتونم راه برم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدت نیست اصلا اگه نفست میگیره قلبته الان برو اورژانس فشارت شاید رفته بالا

میفهمم معده درد شدیده خود معدمم شدید درد میکنه البته دست ولی خب نفس که میکشم قلبم درد میگیره

میتونه التهاب پانکراس باشه  اگه سابقه قبلی نداشتید و شاید هم وجود سنگ صفرا اما شما باید ی ازمایش کلی بدید شاید هم باکتری معده باشه خلاصه اگه سختتونه دکتر تشریف ببرید توضیح بیشتر بدید اکه بیمه دارید با کد ملی براتون آزمایش ثبت کنم تشریف ببرید انجام بدید در کل جدی بگیرید این درد رو حدود ۱۰نوع علت درد داره معده ک بیشتر با آزمایش مشخس میشه البته اگه رنگ مدفوع تغییر بسزا داشته باشه ک خونریزی کرده 

میتونه التهاب پانکراس باشه اگه سابقه قبلی نداشتید و شاید هم وجود سنگ صفرا اما شما باید ی ازمایش کلی ...

چند وقت پیش در اثر فشار عصبی خونریزی معده داشتم رفتم دکتر دارو مصرف کردم بیشتر تمرکز روی کلیم بود  بهم یک سری دارو دادن برای معده هرروز امپرازول ناشتا میخورم امشب  از قبل از خواب دهنم خشک بود حتی بلند شدم دوباره آب خوردم بازم دهنم خشک خشک بود و با درد خیلی شدید بیدار شدم الان بهترم ولی قلبم حس میکنم درد میکنه البته توش قلب دارم کلا ممنون از لطف بی اندازتون

چند نوع بود مریم گلی دونوع گل‌پنیرک اویشن باریک چای کوهی

ب نظرم  یا این دم نوش رو قطع کنید یا وقت مصرفش رو عوض کنید  فکر میکنم شام کم میخورید و اینکه معده ساعتها باید با این دمنوش شما  دستو پنجه نرم کنه بعدشم اینها با اسید معده  ی ترکیب خطرناکی رو رقم میزنه 

ب نظرم یا این دم نوش رو قطع کنید یا وقت مصرفش رو عوض کنید فکر میکنم شام کم میخورید و اینکه معده سا ...

صبحانه دیر میخورم صبح اول شروع میشم ورزش بعدش صبحانه میخورم یعنی صبحانم حدود ساعت ده و سازه صبح میشه اول صبح اول قرص می‌خوردم بعدش شروع میکنم ورزش