خانما من شوهرم معتاده مصرفشم شیشه است یه دختر سه ساله دارم دوستام میگن طلاق نگیر توخونه نداری کسیو نداری جوونی اگه مردی هم سمتت بیاد بخواطر هوسه پدر و مادر ندارم برادرهام پشتم نیستن چندین بار کمپ فرستادم ترک نکرده الانم یه روز خوب باشه روز بعد خون منومیکنه تو شیشه تاالان بیدارم چون حالت تهوع دارم چون اول شب بامن کلی بحث و دعوا کرد قلبم و دست و پای چپم درد گرفته تپش شدید محکم دارم الانم سینم رو به زمینه محکم قفسه سینمو گرفتم ازبس تپش قلبم بالاست فشارخون عصبی دارم ۲۷ساله لوزارتان ۵۰ میخورم قرص اعصاب توپیرامات ۵۰ ولبان لورازپام پرو پرانولول سرترالین و و وو خستم خیلی خسته کاش بچه نداشتم
😔😔😔😔😔بنظرتون جداشم بهتره پس چرا این دوستم اینجوری میگه بااینکه ازمن بزرگ ترن ۳۵ سالشه تازه خودشم طلاق گرفته خونه ماشین داره من ندارم فقط شوهرش به لباس پوشیدنش گیر میداده طلاق گرفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا میدونم که اگه برم بااونا زندگی کنم حال روزم ازاین بدتر میشه چون الان بمیرم نمیپرسن که مبادا یه دفعه یه شب نرم خونشون بعدطلاقم نمیزارن تنها زندگی کنم و هیچ راهی نمیمونه مگه اینکه جلو همه وایستم