2777
2789
بخاطر دخترت قوی باش جدا شو و زندگیتو بساز

😔😔😔😔😔بنظرتون جداشم بهتره پس چرا این دوستم اینجوری میگه بااینکه ازمن بزرگ ترن ۳۵ سالشه تازه خودشم طلاق گرفته  خونه ماشین داره من ندارم فقط شوهرش به لباس پوشیدنش گیر میداده طلاق گرفته

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

اون دوستت اگه اینوگفته چون ازت شناخت داره ....بنظرم ازچاله بیفتی چاه همون بهتریه آقابالاسرداشته باشی تافرداهزارتاشوهراون طفلی روهم آواره خونه دایی نکن دیدم میگم ازاقوام برگشت بایه پسربچه .......آخرش دورباشه پسرش خودشوآتیش زد.....

...

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستت اگه اینوگفته چون ازت شناخت داره ....بنظرم ازچاله بیفتی چاه همون بهتریه آقابالاسرداشته باشی ...

دقیقا میدونم که اگه برم بااونا زندگی کنم حال روزم ازاین بدتر میشه چون الان بمیرم نمیپرسن که مبادا یه دفعه یه شب نرم خونشون  بعدطلاقم نمیزارن تنها زندگی کنم و هیچ راهی نمیمونه  مگه اینکه جلو همه وایستم 

مگه میشه؟؟؟مطمئن باش از همون هفده هجده سال معتاد بوده من معتادها رو خوب میشناسم

منکه نمیدیدم متوجه نمیشدم حتما وقتی کنارمن بوده قرص میخورده 

برو پرستاری از سالمند که بچت ام ببریبعد که یخورده پس انداز کردی و تونستی یه جا برای خودت و بچت اجاره ...

اینجور جاها منو داداشام نمیزارن😔😔

منکه نمیدیدم متوجه نمیشدم حتما وقتی کنارمن بوده قرص میخورده

خدا لعنت کنه خانواده شوهرت رو 

حتما می دونستن پسرشون مشکل داره 

خیلی ها متاسفانه به اشتباه فکر میکنن واسه معتاد زن بگیرن آدم میشه؟