2777
2789
دوستام میگن شش ماه بره کمپ خوب میشه اما من میدونم ده سالم بره خوب نمیشه من دوستش ندارم من نمیخوامش م ...

اگه نمیخواییش پس گفتن اینکه تو اون زندگی بمون اشتباهه

حتی اگه معتادم نبود نخواستنت با این محکمی باعث میشه صلاح در این باشه جداشی تا بچه ت کمتر آسیب ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب دوستهای به درد نخوری داری اتفاقا تا جوونی باید طلاق بگیری تا بتونی مجدد ازدواج کنی اون شوهر معتا ...

از اول که شیشه ای نبود وقتی بچه دارشدم ای کاش نمیشدم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
چرا منتظری باز یکی بیاد بگیرتت چه خیری از اولی دیدی؟جداشو برو سرکاری که جا خوابم بدن بهت

چه شغلی مثلا

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

مادر بودن سخته

داداش منم شیشه مصرف میکرد

دوتا پاش شکست افتاد تو خونه چندماه نتونست بره مواد گیر بیاره ترک کرد دیگه هم سراغش نرفت

اما دوستای تو دشمنت هستن

تودیوار دنبال اگهی استخدام پرستار باش

برو سرکار یه قرون در بیار برو پانسیون

بچتم همه جا با خودت ببر مبادا بچه رو بفروشه بدبخت شی

دادخواست طلاق بده

اگه نمیتونی برو دم باشگاه مردونه دونفر پیدا کن بزنن پاهاش و دستش و بشکونن بافته خونه ترک کنه

پولم نداری شده گوشی دستت و‌بفروش

مرسی از اینکه تجربه تو در اختیار بقیه گذاشتی❤️سوره خاص برای خواسته ها میشه معرفی کنی

برای خاسته هات 

به همین روش قرآن رو بخون و روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

اگه نمیخواییش پس گفتن اینکه تو اون زندگی بمون اشتباههحتی اگه معتادم نبود نخواستنت با این محکمی باعث ...

اره اصلا نمیخوام اصلا ازش بدم میاد صداش بلند میشه قلبم درد میگیره فشارم بالا میره دختری دارم مثل دسته گل ولی چه فایده که گیر مادر افسرده و‌پدر معتاد افتاده 

برو پرستاری از سالمند که بچت ام ببری

بعد که یخورده پس انداز کردی و تونستی یه جا برای خودت و بچت اجاره کنی جدا شو

یا توی هتل و تالار کار کن

سالمندان

بهزیستی

هزار تا کار میتونی بکنی

اگه قوی باشی وگرنه میسوزی

مادر بودن سختهداداش منم شیشه مصرف میکرددوتا پاش شکست افتاد تو خونه چندماه نتونست بره مواد گیر بیاره ...

اون نه ترک‌میکنه نه گوشیمو میفروشم حیفه گوشیم نیست بدم این اشغال پس فردا بیاد بیرون همون آشو‌همون کاسه ترک هم‌بکنه که نمیکنه ازش بدم میاد چندین بار کمپ فرستادم بره گمشه مرتیکه عوضی از زندگیم نه منو‌ول میکنه نه دخترمو

شوهرتم بیخیال شو کسی که شیشه میکشه دیگه راه برگشت ندارهبیخود خرج کمپ و ... ندیدفقط بچتو باهاش تنها ن ...

تنها که نذاشتم باهاش اگه موندم تاحالا بخواطر دخترم بوده وگرنه هیچ علاقه ای به دیدنش نداشتم