2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده برای تیرگی بدنم

163 بازدید | 9 پست

با کسی خیلی دوسش دارم جون هم برای هم میدم نمیتونه رابطه داشته باشم همش سرکارش می‌زارم لطفاً نگید این چیز عادی نمیتونم باهاش کنار بیام هر مردی از این مورد تو ذوقش میخوره راه‌حلی دارم توروخدا بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینطور نیستبه خدا منم مثل تو فکر میکردمشوهرم خیلی عادی با مساله رو به رو شد

شوهرم دوران عقد عاشقم بود همش میگفتم شب عروسی ب بعد ازم متنفر میشه و بعدشم طلاقم میده😂😂🤣🤣سنم کم بود ولی اصلاااا تا الانم ب روم نیورد حتی روی پام ی دایره جای سوختگیه تا الان نپرسیده پات چیشده

من بازوم به دلیل اینه نوره استفاده کردم سه چهار تا جوش زد شوهرم میخندید میگفت دون دونه من تو زیباترینی و جوشهام رفت ولی مگه همسر من ایرادی نداره ؟ بدنتو همونجوری که دوس داری دوس داشته باش 

شوهرم دوران عقد عاشقم بود همش میگفتم شب عروسی ب بعد ازم متنفر میشه و بعدشم طلاقم میده😂😂🤣🤣سنم کم ...

دیگه راه چاره ندارع😂😂 گرفتت ولی من باهاش دوستم 

دوس دارم هروقت ک منو ببینه ی سخته خوب جلو چشمش باش آخه خیلی اون به ظاهرش میرسه اگر با همچین صحنه تلخی روبع رو بشه خیلی حالم بد میشه 

من بازوم به دلیل اینه نوره استفاده کردم سه چهار تا جوش زد شوهرم میخندید میگفت دون دونه من تو زیباتری ...

آخه اون بع ظاهرش خیلی میرسه و فکر میکنم با تیرگی بدنم مواجه بشه حالم گرفتع میشه