2777
2789

راستش عمم موهاش و کف سرش عین خودم چرب بود 

همه نوع شامپویی استفاده کرد  کنترل که نکرد چربی سرمون رو هیچی بدتر هم شد 

یه روز اومد دیدم موهاش دیگه براق نیس گفتم تازه رفتی حموم گفت نه الان ۳ روز گذشته موهام چربیش نرماله

بعد فهمیدم از دوستش که نماینده شرکت لدورا هست شامپو گیاهی مناسب موی چرب خریده استفاده کرده نتیجه دیده ،، منم ازشون تهیه کردم گفتم حتی واسه شوهرم و بقیه خدا خیرش بده اول بهم مشاوره داد بعدش اینو بهم داد خیلی راضیم 

هر چیز دربارهی موی چرب ، خشک ، شامپو و...  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

خب اول اینکه مو خودش چربی تولید نمیکنه این پوست سر هست که چرب میشه و باعث چرب شدن مو و مشکلاتش که حتی میتونه شوره و ریزش مو باشه میشه . مورد بعدی اینکه خیلی ها هر چقدر سرشون چرب تر باشه هی میرن شامپو های قوی تر میزنن که باعث تحریک میشه و سرشون هی چرب تر میشه 

موضوع بعدی اینکه شما به جای اینکه چربی و هدف بگیرید باید کاری کنید که اون چیزی که باعث چربی میشه کنترل بشه 

اونایی که موهاشون خشک هست هم که مشکلاتشون میتونه بی طراوت بودن مو خشکی و زبری و حتی پوسته پوسته شدن کف سر باشه مشکلاتشون ایناس . توصیه من برای هر دو گروه گلایکولیک اسید هست حالا چرا ؟

این اسید باعث میشه که چربی سر کنترل بشه و همه ی مشکلات چربی سر رفع بشه 

که این خاصیت هم برای موهای خشکه هم برای چرب اما چطوری ؟ اینطوری که این اسید رطوبت رسانی بالایی داره و با اینکه چربی سر کم میشه اما مو ها و پوست سر بهتر رطوبت رسانی میشن پس هر دو گروه خشک و چرب میتونید استفاده کنید

اونایی که خشک هستن هفته ای یک نهایتا دو بار و اونایی که چرب هستن دو نهایتا سه بار قبل شستشو . وقتی زدید یک ربع بذارید بمونه . گلایکولیک اسید هم بهترینش که الان هست تونر گلایکولیک اسید اوردینری هست که البته برای موارد دیگه هم استفاده میشه مثل روشن شدن پوست و رفع تیرگی ولی برای شما بهترین کاربردش همینه ختما تستس کنید خودتونو خللاص کنید . اونایی که خشک هستن بهتره از شامپو های بدون سولفات استفاده کنن لایتنس و اوردینری خوبه تو شامپو ها اگر توان مالی دارید اوردینری اگر نه لایتنس

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.