2777
2789
عنوان

اگه اینا بی احترامی نیس پس چیه

330 بازدید | 38 پست

لانگ دیستنسه رابطه و من قراره ب خاطر ی مراسمی برم شهرشون ک باهم بریم بیرون و قراره کلا ترددمون با مترو باشه ینی ماشین و ایناهم نیاره ها و من کلی هزینه اسنپ بدم برم در بیمارستانی ک هست دنبالش ینی حدود ۳۰۰ تومن بعد اون میگ من ناهار مهمونت کنم جگرکی و من کلا منظوری نداشتم ک اون خرجی بده  گفتم میخام برم عروسک بگیرم برگشت گفت ببخشید ک پول ندارم واست بگیرم و اینا بعدا جبران میکنم بهم برخورد!!! یا مثلا میگ تمام وسایل خونه با دختره بعد از اون ور تو خرید طلا و اینا کوتاه بیا از طرف ما و تازه خونه خودت و خونه منو بدیم اجاره و بریم ی جا دیگ زندگی کنیم یا اینکه خودت برو سرکار و خرج خودتو بده حداقل یا مثلا ماشین من و خودش رو بفروشه و بره ی ماشین دیگ بگیره یا اینکه میدونه درسم خوبه میگ حق نداری بری پزشکی من چجوری با این شرایط این آدم کنار بیام?????حق با کیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا میخوای با این مفت خور ادامه بدی؟ مردا ک همشون گوزشون منگول داره فک کن بعدا بیای همه غراشونو تحمل کنی خسیس هم باشین نذارن هم درس بخونی واسه پولتم خط و نشون بکشن

خدا بهت صبر بده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خودتو به حراج نذار دختر 

قدر خودتو بدون 

این آدم میخواد خرجشو بدی 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

حالت بد نمیشه با این ادم حرف میزنی؟؟

مجرذم و تقریبا سی سال ، تا اخر عمرم تنها میمونم ولی حتی یه روزم باهمچین ادمی همکلام نمیشم 

جدیدا تو سایت هرکی رفته تو رابطه ،طرفش فقط شغلش کندنه

...

پیر میشی کنار این

حسابی فکر کن و مشاور برو

من بودم کنار میذاشتمش

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
تازه من قصدم مهاجرته میگ حق نداری

اگ باهاش ادامه بدی خلی واقعااا 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بلاک کن که هیچ جوره با حرفاش خامت نکنه 

اگرم لازم شد شمارتو عوض کن این یه لاشخور خرفه ایه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید