2777
2789

اول که دراره مصاحبه سباسی‌قیدتی مثل مصاحبه فرهنگیان نصیحتی چیزی دارین ممنون میشم بگین

بعد کتابای سیاسی و مذهبی که اگر خلاصشونو بخونم بتونم به سوالاش جواب بدم میشناسین؟چون وقتی ندارم خودشو بخونم

بجز پی دی اف مصاحبه و...

میخوام اگه از کتابایی که خوندم پرسید کتاب این مدلی ام خونده باشمم

لایک لطفاً 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقا آدم با ظاهر سازی چیزی نمیشه میخوای سی سال خدمت کنی

سی سال نمیخوام خدمت کنم دانشگاه شاهده فرهنگیان که نیست

دارم سعیمو میکنم راستشو بگم برعکس

ولی خب احکامی ک بلد نیستمو دیگه میخونم خیلیا بلد نیستن بعضی احکامو

خب بیشتر سوالات تکراری ان اکثرا نماز ایات و جمعه و نماز جماعت میری و .... 

و اینکه منظور نفهمیدم ولی اگه گفتن کتاب خونی میخوای کتاب نام ببری؟ کتاب تو طاقچه میتونی پیدا کنی زیاد

خب بیشتر سوالات تکراری ان اکثرا نماز ایات و جمعه و نماز جماعت میری و .... و اینکه منظور نفهمیدم ولی ...

میخوام خلاصه کتابه رو بخونم و بعضی کتابا خلاصشونم طولانیه

بعضیاشم وقتی خلاصه بخونی طرف ازت بپرسه نمیتونی جواب بدی