2777
2789

باردارم استراحت مطلق چهارماهه خوابیدم خونه مامانم اینامیخوام برم خونمون دیگ خسته شدم دلم واسه شوهرم میسوزه توخونه تنهاس همش بخاطرمن ب راهه دلم واسه باهم بودنامون تنگ شده واسه لحظه ایی بی همدیگ نبودیم کلابهم دیگ وابسته اییم امشب میخواستم برم خونمون مامانم نگذاشت برم میگ زحمتات وزحمتام هدرمیره میری خونه یه بلایی سرت میاداین سه ماه دیگم باید اینجاوایسی میگم میرم خونمون این مدت دیگرم توبیاخونه مامیگ من نمیام خونمون هم بهم ریختس یعنی یه خونه تکونی میخوادمبلاما بایدجابه جاکنم و بخاری بزارم و کلی کاردیگ تازه شوهرمم بالاخره مرده نیازهایی داره دلم واسش کبابه بخاطرمن وبچه هاش داره تحمل میکنه تازه ب منم دلداری میده میگ شکرخداتحمل کن میگذره ولی من کلی فکرتوسرمه نگران خرج زایمانم هستم نگران خونم ک نمیتونم خودم تمیزش کنم هستم نگران بزرگ کردن بچهام هستم ک میتونم ازپسشون بربیام یانه درآخرم خداروشکرمیکنم وازش کمک میخوام ولی کلافم هستم ب نظرتون چیکارکنم؟شوهرم واسم کادومیخره.مدادرنگی ودفتررنگ آمیزی و ادکلن و...میخره میاره برام ک سرم گرم بشه شادبشم ولی من دوباره فرداش بهم میریزم دارم افسردگی میگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی برو ی شب پیشش بمون برگرد خونه مادرت

مامانم دیوونه بازی درمیاره امشب شوهرم میگفت بیابریم خونه صبح بیامامانم گفت ن شبه توشرایطش و نداری ک بخوای بری کلی اشک ریختم‌ شوهرم بنده خدانگران من بودنمیرفت خونه آخرشم گفت فرداشب میام پیشت میخوابم ولی خب اینجامعذبه راحت نیس 

مامانم دیوونه بازی درمیاره امشب شوهرم میگفت بیابریم خونه صبح بیامامانم گفت ن شبه توشرایطش و نداری ک ...

خب بیاد تو اتاق تنها بمونید

چرا معذب

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
به حرف مادرت گوش کن ،شبا بگو شوهرت هم خونه مامانت بمونه ،دکتر اگه استراحت بهت داده رابطه هم حتما منع ...

گاهی اوقات میمونه پیشم ولی خب اینجامعذبه بعدم باهم غرق صحبت میشیم یهومیبینیم صبح شده میگ توبایدخوابت منظم باشه من میام تونمیخوابی درکل خیلی اذیتیم باید آروم حرف بزنیم بابا مامانم بیدارنشن و...

انشالله ب سلامتی بگذره تحمل کن میدونم که واقعا سخته. ب همسرت بگو بیاد پیشت بمونهچند تا نی نی داری گل ...

بچه ندارم هنوزایشالا دوقلوهام ک بدنیابیان صحیح وسالم دوتا بچه میادتوزندگیمون

تا نیامدن دنیا دنیا به کامتهبیان دنیا دنیاتو زهرمار میکنن سالهای آینده میفهمی من چی گفتم😊

هههه شوهرمم میگ خوب استراحتتوبکن خانوم بعددیگ این دوتانمیزارن قربونشون برم جونمم فداشون میکنم فقط صحیح و سالم ب دنیابیان سنگ تموم میزارم براشون بسمه دیگ استراحت میخوام چیکارالبته اگ بعدخسته نشم نمیدونم آدم باید توموقعیتش قراربگیره🤣