2777
2789
عنوان

از بابام بدم میاد اه

180 بازدید | 10 پست

یه 🌬 پول هم نداریم هیچکاری نمیکنه سالم سالمه

۸۰۰ تومن ماهی خرج مواد پداد و سگ میکنه 

تو خونه هم هیچکاری نمیکنه خوابیده 

۳۰ تومن روزانه سیگار میشه روزی یه پاکت 

خرجشن از همه بیشتره از همه هم طلبکاره

معتاده دست بزنم داره سر ننمو شکوند چندهفته پیش

خب من نباید الان سگ بکنم تو مقام پدری این

کسی بگه پدرته چیزی نگو اونم میزنم اه

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن بیان ببرنش تا بلایی سرتون تیاورده مادرتو ببر نشون بده

ننم معلوم نیست سندروم استکهلم چیه داره انگار وایساده میگه دوستش دارم صنثننثمثجثججثجثجچثثچ د اخه تو چی شو دوست داری الان

ننم پول نداشت ۱ میل با بدبختی قرض گرفتم بابام منم میزنه اومده بود داد بیداد که پول سیگار بده به من سر همون سرمد زد به دیوار پولمو ندادم ننم دلش سوخته بود گفته بود بده

پزشکی قانونی ببرین مادرتو

ننم معلوم نیست سندروم استکهلم چیه داره انگار وایساده میگه دوستش دارم صنثننثمثجثججثجثجچثثچ د اخه تو چی شو دوست داری الان

ننم پول نداشت ۱ میل با بدبختی قرض گرفتم بابام منم میزنه اومده بود داد بیداد که پول سیگار بده به من سر همون سرمد زد به دیوار پولمو ندادم ننم دلش سوخته بود گفته بود بده

خودمم میزنه مرتیکه 

بابا ۱۶ سالمه بچه مدرسه ایم چه گوهی بخورم

یه کوچولو مونده تحمل کن الان من امسال فرهنگیان قبول شدم دیگه خداروشکر میکنم قراره حقوق بدن واسه یه شارژ یه هفته التماس نکنم 

به سرعت برق و باد میگذره فقط تمرکزتو بذار رو درس تنها راه نجاتت همینه به منم میگفتن باور نمیکردم خیلی دور به نظر میرسید ولی الان راحت شدم خداروشکر