2777
2789
عنوان

ما مغازه زدیم و بیچاره شدیم🤦🥴

889 بازدید | 37 پست

شوهرم هر جایی میرفت سرکار میگف خوب نیس بهونه می اورد میگف خودم مغازه بزنم...قبل عید خونمون و داد رهن و با پولش یه مغازه اجاره کرد ک یه خونه هم طبقه بالای مغازس...ما اومدیم تو این خونه ی کوچیک بالاسر مغازه نشستیم... حالا بعد از شیش ماه ورشکست شدیم...اجاره مغازه و خونه عقب افتاده و صاحب خونه هم راضی به فسخ قرار داد نیست میگه بمن چ که مغازتون نمیصرفه براتون من طبق قرار داد تا برج ۱۲ هر ماه کرایه میگیرم ازتون🥺 بهش گفتم بیا پول پیش ما رو بده ما بریم اخه چجوری کرایه مغازه ای رو بدیم ک درش بسته است... قبول نکرد...

چه شغلی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معازه چی بود

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

مغازه همینه اجاره اش بالاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوباره سعی کنید شاید گرفت کارتون جنس دیگه بیارید و... 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

شکایت کنین

وا از کی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اجاره شم خیلی بالاس چجوری مردم انقدر بی رحم شدن چجوری این پولا رو میخورن...

برید بنگاه مغازه رو بده اجاره پولتون هدر نره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)