2777
2789

میشه رو جعبه قرص نگاه کنید و بگید  پیوسته رهش هست یا نه؟

و اینکه میشه ایم کامل و عکس یه دونه از قرص رو بفرستید.  خیلی ممنون میشم نیاز دارم خیلی واجبه برام. ممنونم

متفورمین گلوکوفاژ میخورم روش ننوشته پیوسته رهش

میشه عکس یه دونه از قرص رو بفرستید و عکس جعبه. 

ببخشید خیلی زحمت میشه ولی ممکنه بخونی رو بروشور ببینی پیوسته رهش هست یا نه دکترتون در این باره چیزی نگفتن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورقی میخرم جعبه نداره...متفورمین گلوکوفاژ خارجیه سرچ کنی میاد برای چی؟

هر دومدلش هست. 

میشه از ورقش عکس بدی ؟

اگر در دسترس نیست بگو اندازه اش چقدره  نسبتا قرص کوچکی هست یا بزرگه؟ در انداره چه قرصی هست؟

میشه از ورقش عکس بدی ؟ اگر در دسترس نیست بگو اندازه اش چقدره نسبتا قرص کوچکی هست یا بزرگه؟ در اندار ...

البته من مدلای مختلفی میخوردم برای تنبلی تخمدان مدلاش فرق داشت هر دفعه

از شرکت های مختلف

ولی الان برای دیابت میخورم

اینجوریه دقیقا

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یادت نیست کدومش از همه کوچک تر بود؟

نه همش تا جایی که یادمه بزرگ بوده

یه مدلش گرد و دایره ای بود بزرگ بود

یه مدلش بود توی قوطی بود انگار

الان هم اینجوریه 

همه اش اندازه اش بزرگ بوده تا جایی که یادمه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡