2777
2789
عنوان

پدرشوهر مادرشوهرتونو چی صدا میزنبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 102 پست
به نظر من مامان، بابا گفتن اشتباهه، چون از صمیم قلب که نیست! من مادر شوهر را از اول، البته ازشون پرس ...

دقیقا آدم باید به کسی بگه مامان بابا که یک هزارم خوبیای پدر و مادرشو تو رفتار اونا حس کرده باشه 

نه اینکه بگه مامان در حالی که بدش میاد ازش

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

اوایل میگفتم مامان بابا ولی حداقل دوساله کلا صداشون نکردم از این به بعد هم بخوام صدا کنم میگم حاج آقا حاج خانوم.این همه سال گذشته هنوز حس غریبگی میکنم باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا اگه مامان بابا صداشون کنم،تا الان همیشه شما گفتم مجبور شم اسمشون + آقا یا خانم

اینجوری گه بده.

من میگم شما پدرمو دراوردن انفد پشتم غر زدن

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
بابا  مادر همسرم کلا صدا نمکنم امکان نداره با صدا زدنش با مامان خودم یکیش کنم کاری داشته باشم ...

منم خوشم نمیاد اصلاااا انگار که نمبتونم ب زبون بیارم. ولی خیلی  غر میزنن.  چی بگم که دهنشون بسته بشه

هفته ای دو بار شوهرم زنگ میزد به من هم گوشی مبداد صحبت میکردم ولی دیدم زیاده گفتم خودت صبحا زنگ بزن ...

من بهشون زنگ نمیرنم اونا گاهیییی میرنن گله میکنن که چرا نمیرنگی. ولی  از لج من هررررررروز ب دامادشون  میزنگن

بابا  مادر همسرم کلا صدا نمکنم امکان نداره با صدا زدنش با مامان خودم یکیش کنم کاری داشته باشم ...

منم همینطور یه جوری حالیشون میکنم.اصلا خوشم نمیاد مامان و بابا صداشون کنم.حتی شاید جالب باشه براتون شوهرمم ماان بابامو صدا میکنه یه حس خاصی بهم دست میده خوشم نمیاد.ادم یه مامان بابا بیشتر نداره خیلی مسخرست به کسایه دیگه هم القاب مامان بابامونو بدیم

منم خوشم نمیاد اصلاااا انگار که نمبتونم ب زبون بیارم. ولی خیلی  غر میزنن.  چی بگم که دهنشو ...

من اوایل بابا نمیگفتم دیدم خوبه میگم 

ولی مادر همسرم از خودشم خیلی گفت بگو مامان دید من اهمیت نمدم دیگه ول کرد 

منم همینطور یه جوری حالیشون میکنم.اصلا خوشم نمیاد مامان و بابا صداشون کنم.حتی شاید جالب باشه براتون ...

اره ولی توقع دارن چکار کنم‌اون ب مامانم میگه مادر. من گفتم  خب توام نگو مجبور  که نیسی. اخر بابد ی بار ب رو بیارم  بگم چی صداتون کنم

منم همینطور یه جوری حالیشون میکنم.اصلا خوشم نمیاد مامان و بابا صداشون کنم.حتی شاید جالب باشه براتون ...

نه من چون پدر همسرم خیلی مهربونه همیشه طرف منه بهش میگم بابا 

ولی مادرش عمرا بگم همسرمم میگه بگو مامان به بابا میگی ناراحت میشه گفتم به جفتشم دیگه نمیگم 

اصلا فکرش داغونم میکنه  

من بهشون زنگ نمیرنم اونا گاهیییی میرنن گله میکنن که چرا نمیرنگی. ولی  از لج من هررررررروز ب دام ...

من که شماره هیچکدومو ندارم به جز خواهر شوهر کوچیکه اونم فقط یه بار زنگ زدم تبریک نامزدی