2777
2789
عنوان

سندروم خستگی مزمن

613 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان

راجب سندروم خستگی مزمن میخواستم اگر مقدوره براتون، تمام توصیه هاتون رو به اشتراک بگذارید لطفاً ،من از سال 1398 درگیر شدم اولش ماهی 2/3 روز بود تا کم کم  رسید به هر روز در سال 1401...

علت اصلیشم میتونه نوسانات سنگین روحی باشه من بنابه دلایلی فشار روحی وحشتناکی رو متحمل میشدم تا در نهایت سال 1402 این نوسانات به حداقلش رسید ولی آسیبهای سنگین و شدیدی دید بدنم و روحیه ام و حتی شخصیتم در کل عوض شد،هزینه های سنگینی کردم انواع پزشکا دیدن منو حتی 32 جلسه rtms انجام دادم تیر ماه 1403 ینی همین 3 ماهه پیش.

16 میلیون شد جلسه ایی 500 تومن(پونک ،تهران) شاید 20/30 درصد حلش کرد انجام rtms، 

نه بیشتر...

این سندروم میتونه باعث بیماری خود ایمنی بشه وبدن به خودش حمله کنه و ...صحبت و توضیح زیاده،لطفا راهنماییم کنید اگر تجربه های مثبت دارین،امیدوارم کسی به این مرض خاموش دچار نشه

،الهی آمین.

ضمناً الان در خال حاضر یک ماه هست که مهاجرت کردیم و اومدبم جزیره کیش و اینجا پاکی هوا و آرامش شهر بسیار عالی و اصلأ با تهران قابل مقایسه نیست،امیدوارم این جابجایی خیلی کمک کنه درمان شه سندروم خستگی مزمنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد علائمش بیشتر توضیح می دید!  منم تقریبا همیشه خسته ام ، الان چند ماهه داروی کم کاری تیرویید مصرف می کنم ، هر بار هم دکتر می رم بعد کلی آزمایش فقط برام آمپول های ویتامین دی و نوروبیون می نویسند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

در مورد علائمش بیشتر توضیح می دید! منم تقریبا همیشه خسته ام ، الان چند ماهه داروی کم کاری تیرویید م ...

عزیزم چند وقته درگیر خستگی هستی ؟پیش چه دکتری رفتی ؟ آزمایش دادی؟ متاسفانه تو کشور ما ،اکثرا فقر ویتامین دی و فقر آهن رو دارند و همین دو مورد باعث خستگی میشه ولی نباید با سندروم خستگی مزمن اشتباه بگیرنش حتی افسردگی باعث خستگی هست ولی سندروم خستگی مزمن فراتر از این صحبتهاست...

سم تو بدن ماها که مبتلا به این سندروم هستیم به سختی و ناقص دفع میشه 

حالا ضعف میتونه از کلیه ها و عملکردشون باشه میتونه از کبد باشه و..‌‌.باید سعی کنیم کمترین سم رو ایجاد کنیم چون برای دفعش مشکل داریم

سم میتونه قندوشکر ،نمک،فست فود ،تنقلات مضر(چیپس،پفک،شیرینیجات،نوشیدنیهای صنعتی،مواد نگهدارنده،نسکافه انواعش،خوراکیهای بسته بندی شده و...)باشه

مورد دیگه ایی که میتونه خستگی رو چندبرابر کنه کار و فشار فیزیکی زیاد هستش 

باید فعالیت روزانه تقسیم بشه و بدن خسته نشه وضعیت روحی هم خیلی مهمه که اصلأ دچار نوسان نشه و...

ولی اینکه طرف بخاطر کمبود ویتامینها،عدم حذب مواد لازم برای بدن، افسرده بودن و...

خسته هست ،اسمش سندروم خستگی مزمن نیست.

منم یه مدت خیلی خسته می شدم طوری که می گفتم دنیا تموم بشه رفتم آزمایش خون ویتامین دی دادم ومیکروب معده  فهمیدم برای اولین بار کم خونی گرفتم  علت اصلی بعد ویتامین دی زیر ۳۰ بود یه دکتری قبلا گفته بود اگه تو ایران دی زیر ۵۰ باشه ضعیف ومریض می شید میکروب معده هم تاثیر داشته انگار کمی چون همیشه بلغم تولید می کنه انرژی بدن را کم .الان خیلی بهترم بعد۳ماه از درمانم گذشته ده درصد مواقع خسته می شم که عادیه 

سم تو بدن ماها که مبتلا به این سندروم هستیم به سختی و ناقص دفع میشه حالا ضعف میتونه از کلیه ها و عمل ...

سلام امیدوارم که این پیام من رو ببینید ، من هم حدود ۱۵ سال هست که درگیر این بیماری هستم ، فقط برای من دوره ای هست که ظاهراً برخی از این بیماران هم به این صورت هستن ، که برخی به صورت دوره ای زمین گیر میشن و بعد یواش یواش از شدتش کم میشه ولی کلاً در مقایسه با آدم های سالم انرژی کمی دارن ، فقط یک چیزی که شما گفتین برام جالب بود ضعیف بودن کلیه رو گفتین برای دفع سموم ، چون من سال پیش یک چکاب کلی دادم و نظر پزشکم ضعیف بودن کلیه هام بود که تو آزمایش معلوم بود که یک داروی تقویت کلیه داد بهم ، ولی ارتباطش با این بیماری رو نمیدونستم ، میشه بفرمایید که تشخیص کدوم پزشک بود