2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر

لطفا اونایی که حوزه علوم اسلامی شرکت کردن یا اطلاع دارن راهنماییم کنن

من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم میخوام در کنار دانشگاه این حوزه هم برم

میگن مصاحبه داره مصاحبش چطوریه چه سوالایی میپرسن؟

آخرش مدرکی که میدن کجا کاربرد داره؟

اگه تجربه ای دارین لطفا راهنماییم کنین

بچه های ما رفتن من که قطعا و صد در صد نرفتم و نمیرم هر موقع دلشون بخواد کلاس میزارن از جلوتر مشخص میکنن تو دیگه نباید تو اون ساعت روز کلاس داشته باشی اینجوری بهترین اساتید ممکنه از دست بدی یا به خاطر یه دونه کلاس مجبور باشی چهارشنبه بمونی اصلا من که دوست ندارم خیلی ها هم دیدم چند ترم گذشته انصراف دادن 

🌿❤️🌷

بچه های ما رفتن من که قطعا و صد در صد نرفتم و نمیرم هر موقع دلشون بخواد کلاس میزارن از جلوتر مشخص می ...

من دانشگاهم راه دوره کلا تو خوابگاه میمونم و تعطیلات مشکلی ندارم

ولی ینی تداخل داره با کلاس دانشگاه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاهم راه دوره کلا تو خوابگاه میمونم و تعطیلات مشکلی ندارمولی ینی تداخل داره با کلاس دانشگاه؟

تداخل نداره میگن انتخاب واحد دانشگاه رو حوری بردار که با کلاس های ما تداخل نداشته باشه 😂

🌿❤️🌷

تداخل نداره میگن انتخاب واحد دانشگاه رو حوری بردار که با کلاس های ما تداخل نداشته باشه 😂

اها ینی با انتخاب واحد مشکل حل میشه؟

من با سختیش مشکلی ندارم

فقط تداخل نداشته باشه