2777
2789

پسرم سه ماهشه.. یک هفته اس که دکتر گفته آلرژی داره . شیرخشک اپتامیل معمولی میخورد . الان شیرخشک رژیمی اس ام آ ک برای حساسیت پروتئین گاوی میخوره . اما هیچ تغییری نکرده نه رفلاکس پنهانش خوب شده . آخه میگفتن رفلاکسش بخاطر آلرژی. پس چرا این شیرخشکو میخوره دست نشده ؟ بازم شیر بالا میاره 

چون باید شیرشو عوص کنیدختر من الرزی داره ولی نیوکیت میخورهشیری ک دخترت میخوره برای الرزی نیست

برای آلرژی دکتر بهم داد . یک هفته داره میخوره ولی تغییری نکرده . امکان داره مثلا این مارک شیرخشک بهش نساخته باشه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شیرخشکه. روش زده برای آلرژی ب شیر گاو

فقط یک نوع شیر نیست ک

چندین نوع شیر خشک هست برای الرژی ک باید بببینی کدوم به بچت میسازه

پپتی

پپتی جونیور

کومیدازن

نیوکیت

الفامینو

اینا همشون برای الرژیه

فقط یک نوع شیر نیست کچندین نوع شیر خشک هست برای الرژی ک باید بببینی کدوم به بچت میسازهپپتیپپتی جونیو ...

یعنی باید امتحان کنم ببینم کدوم حالشو خوب میکنه درسته ؟ بعد چند روز استفاده از شیرخشک معلوم میشه ک بهش ساخته؟