2777
2789

خیلی جدیدا زود عصبانی میشه اصلا یه جوری شده نمیتونم باهاش حرف بزنم دو کلمه میگم حتی به شوخی فوری عصبی میشه

یه روز مونده به عقدمون به شوخی گفتم ایشالله فردا یع جوش بزرگ رو بینیت بزنی داد زد حرف دهنتوووو بفهم😐

هنگ کردم گفتم شوخی کردم بات بغض کردم زدم زیر گریه خیلی بد بم گفت حرف دهنتوووووو بفهم بعدش افتاد به بخشیدن و شوخی کردن که یادم بره

الانم کلی اتفاق افتاده یعنی جدیدا خیلی زیاد شده مثلا روزی شده دو بار!چیکار کنم

مثلا داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم رفتم تو تراس صدای جیر در اومد گفتم صدای در بودا فکر نکنی ببخشید گوزیدم گفت خوب مثلا خودت باشی چی میشع گفتم زشته یهو اومد براش جناش گفت نرین رو اعصابم کاری نداری برو خدافظ😐منم گفتم چیشده ؟؟؟گفت من خیلی زود عصبی میشم اخلاقم عنه درست نمیشه 

تروخدا چیکار کنم اصلا نمیشه باهاش حرف زد اصلا 

عقد کردی؟😐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعضی اوقات اینجوری میشه یا مثلا موقع مراسمی کاری چیزی ک دارین خب خیلی عجیب نیست منو شوهرمم ی هفته قبل عروسی همش ب هم‌میپریدیم چون تمااااممم کارها رو دوش خودمون دو نفر بود روز عروسی باهم اوکی شدیم اصن انگار ن انگار 

ولی اگه همیشه اینجوریه بیشتر فکر کن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اگه بعضی اوقات اینجوری میشه یا مثلا موقع مراسمی کاری چیزی ک دارین خب خیلی عجیب نیست منو شوهرمم ی هفت ...

دیگه عقد کردیم اره حق میدم فشار باشه ولی الان که عقد تموم شده هم اون مدله

دیگه عقد کردیم اره حق میدم فشار باشه ولی الان که عقد تموم شده هم اون مدله

آخه مگه میشه همیشه عصبی باشه؟؟؟

دوران عقد ک مثلا شیرین تره و تازگی دارین اینجوریه خب بعدا میخاد چی بشه؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

شاید از این حرفایی که میزنی خوشش نمیاد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ما حتی روز عروسی تو ماشین از استرس زیادی که داشتم جیب کشیدم سرش

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟