2777
2789
عنوان

شوهرم سرم عصبانی شد داد زد گفت حرف دهنتو بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 21 پست

دخترم شما خیلی شوخی میکنید.. 

شوهر شما جدی است.. 

پس سعی کن کمتر شوخی کنی 

یک جوش بزرگ روی بینی! 

گوزیدن! 

شوهرت از این جمله ها خوشش نمیاد.. 

به مرور زمان درست میشه. ولی فعلا از این شوخی ها نکن. 

از این بع بعد رسمی صحبت کن ببین چی میکنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کنید تا به یه اطمینان نرسیدی زیر سقف نرید و عروسی نگیرید لطفا رابطه زناشویی هم برقرار نکن بگو بعده عروسی 

اگا مشاور ازدواج نرفتی اشکالی نداره الان برو بذار چک بشین یه وقت هست تست اینا میگیره میگه چیز خاصی نیست با چند جلسه صحبت حل میشه یه وقتم هست میبینی باید فکر اساسی کنی انشالله بهترین برات رقم بخوره اما عاقلانه تصمیم بگیر من الان بعد هشت سال ریشه یابی هایی روان شناس کرد از خشم همسرم که فهمیدم هرچی تلاش میکردم زندگی رو اروم کنم انگار تلاش بی فایده بوده 

شوهر من آدم عصبی هست بخدا روزگار ندارم اصلا نمیتونم حرف بزنم هم زود ناراحت میشه هم زود عصبانی میشه راحت فحش میده باعث شدبچه هام هیچ وقت آرامش نداشته باشند اونا هم عصبی شدن من که همش ترس دارم الانه که باز داد بزنه جلو در و همسایه آبرومو برده😪😪از الان فکر کن من پیرشدم تو زندگی باهاش

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

حتی اگه بنارو بر این بزاری که مواقع حساسی که سرش شلوغ میشه یا دغدغش زیاد میشه اینطوری میشه رفتارش،بازم زندگی با آدم عصبی خیلی سخته،چالش مالی واستون پیش بیاد،مریض بشید یا حتی یه مسافرت برید،تو هر موقعیتی ممکنه جوش بیاره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎