2777
2789
عنوان

اسنس حلزون کوزارکس نخرید❌💌

| مشاهده متن کامل بحث + 44077 بازدید | 100 پست
سلام، میشه یه ضدآفتاب سبک، بیرنگ و باکیفیت مناسب برای پوست خشک/نعمولی معرفی کنین؟

فلوییدی مای ۵۰٪

هم قیمتش مناسبه هم سبکه

اگه چیز بهتر بخوای سنتلا ولی گرونه

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
نه فقط صورتمو با ژل شستشو میشورم قبلا ویتامین سی هم میزدم ماسک ذغال هم همینطور الان فقط ژل شستشو

نوع پوستت

اسم ژل

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم همش چرب بود و حالت سنگینی داشت رد سفیدی هم میذاشت ذو پوست

فلوییدی مای در نارنجی خیلی سبکه 

سلام عزیزم خیلی ممنون که این تاپیکو زدی

من الان فوم شوینده آردن پیگمنتا میزنم.

آبرسان پوست چرب ویسکین کیر

ضدآفتاب بی رنگ لافارر پوست چرب

پوستم دهیدراته و جوش داره 

قبلا ضدآفتاب مای فلوییدی میزدم و آبرسان نو آکنه و شوینده ویتالایر پوست نرمال

که خیلی دوسشون داشتم چون پوستم شاداب بود و برق میزد ولی گفتم شاید محصولاتو عوض کنم کمتر جوش بزنم

الان جوشا کمتر شده ولی خیلی خشک شده پوستم

توصیه ت به من چیه

به نظرت این محصولات کدوم خوبه کدوم نه

سلام.پوست صورتم به شدت خشک شده و پوست پوستی هم میشه بعضی وقتا چکار کنم از حالت خشکی در بیاد نمیخوام ...

عزیزم من روتین پوستی میدم محصولات گیاهی کار نمیکنم

ولی توصیه م اینه ک محصولات پوستی استفاده کنید چون ترکیباتش بر اساس نیاز پوست هست

محصولات گیاهی ترکیباتش دستکاری نشده و ممکنه بعضیاش به پوستتون نسازه

مخصوصا که با توجه به حرفتون حس میکنم یا دچار خشکی و بی آبی شدید پوست هستین یا پوستتون حساس شده که در مورد دوم باید خیلی با احتیاط از محصولات استفاده کنید

سلام عزیزم خیلی ممنون که این تاپیکو زدیمن الان فوم شوینده آردن پیگمنتا میزنم.آبرسان پوست چرب ویسکین ...

اینم بگم وقتی خیلی جوشام زیاد شد که یه مدت فیزیکال فلوییدی مای زدم

میگن فیزیکال مانع جوش میشه که

ینی جوشام ممکنه برای اون باشه؟

دقیق یعنی چیکار کنم؟با میسلار بعد ژل شستشو

آیدی تلگرامم هنوز اوکی نشده تو امضا نوشتم کاراش که اوکی شد عکس بفرستین روتین رایگان میچینم براتون

با توجه به اینکه بعد از کرم جوش میزنید احتمالا کرمتون به پوستتون زیاد نمیسازه یا عوضش کنید یا حتما با روغن پاک کننده یا میسلار و شوینده با کیفیت بشورید و پاک کنید

رو بالشی هاتون رو زود به زود بشورید (هفته ای یکبار)

حوله ای ک استفاده میکنید تمیز باشه (بازم هفته ای یبار بشورید)

یا در صورت امکان با یه دستمال کاغذی با کیفیت خوب صورتتون رو پاک کنید 

راجب نظر نی نی سایتی ها نظری ندارم. تا جایی که میدونم اصله. از کسی هم شنیدم که خریده اصل بوده. تو نظ ...

اره دقیقا

ممنون

آیدی تلگرامم هنوز اوکی نشده تو امضا نوشتم کاراش که اوکی شد عکس بفرستین روتین رایگان میچینم براتونبا ...

ممنون از شما عزیزم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ممنون از شما عزیزم

خواهش میکنم❤️

سلام عزیزم خیلی ممنون که این تاپیکو زدیمن الان فوم شوینده آردن پیگمنتا میزنم.آبرسان پوست چرب ویسکین ...

سلام عزیزم❤️

هیچکدوم از محصولاتی که الان استفاده میکنید جوش زا نیستن ولی گاها به پوست نمی سازن و حساسیت به یکی از ترکیبات میتونه باعث جوش بشه

وقتی پوستت با روتین قبلی سازگاری داشته نباید عوضش میکردی گاهی بهترین و‌گرون ترین محصول هم ممکنه به پوست یه نفر نسازه

برای دهیدراتگی پوستت اگه میتونی آبرسانت رو عوض کن و بعدش هم حتما یه مرطوب کننده معمولی و ارزون بزن

از ابرسانای خوب 

کلینیک،ویشی، ایرانی : راکوتن، ساین اسکین 

در کل محصوصلا روتین قبلیت بهتر بوده