2777
2789
عنوان

اسنس حلزون کوزارکس نخرید❌💌

| مشاهده متن کامل بحث + 44100 بازدید | 100 پست
بله ویتامین سی برای روشن شدن تاثیر دارهولی یه عده بهش حساسیت دارن و باهاش جوش میزننجوش هایی که هر از ...

سلام من ۲۱ سالمه تاحالا خیلی کم از ضد افتاب و ابرسان استفاده کردم ،و پوستم چروکهای ریز افتاده ،منافذ باز زیاد داره،جوش و جای جوشم دارم ،زیر چشمم پف شده چیکار باید بکنم

عزیزم من سایت زی شاپ رو دیدم یه سریا تو نی نی سایت میگن محصولاتش فیکه واقعا دو دل شدم 🥲

سلام، میشه یه ضدآفتاب  سبک، بیرنگ و باکیفیت مناسب برای پوست خشک/نعمولی معرفی کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی دارین؟

نه 

فقط صورتمو با ژل شستشو میشورم 

قبلا ویتامین سی هم میزدم 

ماسک ذغال هم همینطور 

الان فقط ژل شستشو 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سلام، میشه یه ضدآفتاب سبک، بیرنگ و باکیفیت مناسب برای پوست خشک/نعمولی معرفی کنین؟

سان سیف

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

متشکرم💐

خواهش میکنم

گاهی جوش سر سفید میزنم چیکار میتونم انجام بدم؟ مخصوصا وقتی که ارایش میکنم

باید دقیق ار بررسی شه ولی احتمالا دلیلش آلودگیه

آرایشتونو با چی پاک میکنین

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
من استفاده کردم همش چرب بود و حالت سنگینی داشت رد سفیدی هم میذاشت ذو پوست

من ۳ ساله از این ضد افتاب استفاده میکنم 

راضیم 

البته بی رنگش 

چون من حتی عروسیاااا هم کرم نمیزنم همین سان سیفو میزنم و میرم 

باید دقیق ار بررسی شه ولی احتمالا دلیلش آلودگیهآرایشتونو با چی پاک میکنین

دقیق یعنی چیکار کنم؟

با میسلار بعد ژل شستشو

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم من سایت زی شاپ رو دیدم یه سریا تو نی نی سایت میگن محصولاتش فیکه واقعا دو دل شدم 🥲

راجب نظر نی نی سایتی ها نظری ندارم. 

تا جایی که میدونم اصله. از کسی هم شنیدم که خریده اصل بوده. تو نظرات خود سایت هم خوندم خیلی راضی بودن. اگه خیلی دودلی میتونی یک بار یک دونه محصول بگیری امتحانی اگر اصل بود بعدا بقیه چیزایی که لازم داری هم بگیری. چون این روزا اصل پیدا کردن هم واقعا سخته

سلام من ۲۱ سالمه تاحالا خیلی کم از ضد افتاب و ابرسان استفاده کردم ،و پوستم چروکهای ریز افتاده ،منافذ ...

چه آبذسانی استفاده کردی

پوستت چربه ؟

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin