2777
2789
عنوان

اسنس حلزون کوزارکس نخرید❌💌

| مشاهده متن کامل بحث + 43973 بازدید | 100 پست
سلام ،شبتون خوشمیخواستم نظرتون رو راجع به آمپول گلوتاتیون بپرسم ،به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه بعدا؟

سلام ممنون

طبق تحقیقات 

توی بعضی افراد نتیجه داده ولی برگشت پذیر بوده
و میگن میتونه مضر هم باشه چون تغییر رنگ ملانین میتونه باعث افزایش سرطان های پوستی بشه

ب طور کلی میگن درسته که تاثیرگذاره ولی توی علم ما هنوز خلأ هستش
و توی دانشمون در موردش هنوز خلا وجود داره

و کلا شواهد ناقصه که بخوایم ب طور قطع بگیم موثره یا اصلا باید چ شکلی استفاده یشه

توصیه میکنم استفاده نکنید

سرم های ویتامین سی میتونه تو روشن شدن پوست بهتون کمک کنه

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
اوکیه*😂

خواهش میکنم🥰😄

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنونطبق تحقیقات توی بعضی افراد نتیجه داده ولی برگشت پذیر بودهو میگن میتونه مضر هم باشه چون تغی ...

بجز ویتامین سی ،آیا لیزری هس که پوست رو چند درجه روشن کنه عزیزم؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بجز ویتامین سی ،آیا لیزری هس که پوست رو چند درجه روشن کنه عزیزم؟

در مورد کارای تهاجمی اطلاعی ندارم تخصصم روتین هست🌱

ارومیه عزیزم مرسییی🥲💚

یک کرم دور چشمم سعی کن تو روتینت داشته‌ باشی. بعضیا میگن زیاد مهم نیست ولی تو سنای بالاتر خودشو نشون میده. خصوصا تو دهه 20 اگه از یک دور چشم آبرسان معمولی استفاده کنی از 30 به بعد مشکلی پیش نمیاد چون پیشگیری کردی از چروک و افتادگی

در مورد کارای تهاجمی اطلاعی ندارم تخصصم روتین هست🌱

مرسی گلم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

پیشه برا منم بگین

من پوستم روشنه ن خیلی سفیدو صافه هر چند ماه یبار گاهی یدونه جوش میزنم پخاستم ببینم روتین پوستم شامل چیه و سرم ویتامین سی چ مارکی خوبه و آیا رو روشن کنندگی تاثیر داره

یک کرم دور چشمم سعی کن تو روتینت داشته‌ باشی. بعضیا میگن زیاد مهم نیست ولی تو سنای بالاتر خودشو نشون ...

جدی مرسی عزیزم خوب شد گفتی

چ برندی بهتره قیمتشم مناسب باشه؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

برای بلند و پر پشت شدن مژه چی خوبه؟

و لک های کمرنگ قهوه‌ای رو چیکار کنم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
لطفااااا یه راه درمان برای پوست دهیدارته بدید

ابرسان خوب عزیزم+ مرطوب کننده 

سلام عزیزم.من پوستمو با ژیلت شیو کردم و رفتم لیزر منتها جوش زدم باید چیکار کنم؟

جوش بر اثر استفاده از ژیلت یا بر اثر آلودگی دستگاه!!!

مرسی گلم

خواخش میکنم🤍